+31 (0)33-4562150

Tarkett Standard Plus 2mm

Tarkett Standard Plus 2mm De universele vloeroplossing
Standard Plus is een collectie van homogene vloerbedekkingen met een veelzijdige functionaliteit, waarbij u waar voor uw geld krijgt. Het klassieke, regelmatige patroon en de frisse kleuren bieden ruime mogelijkheden voor het creëren van moderne en aantrekkelijke interieurs in commerciële ruimtes. Standard Plus wordt aanbevolen voor intensief commercieel gebruik in medische faciliteiten, scholen, winkels en dergelijke.
Fris kleurenspectrum
De 22 nieuwe kleuren zijn ontwikkeld om een brede keuze aan moderne en veelzijdige mogelijkheden te bieden, voor gebruik in uiteenlopende commerciële ruimtes. De kleuren hebben een eigentijdse uitstraling, waardoor ze stuk voor stuk een goede keus zijn voor een vloer die er lange tijd up-to-date moet uitzien.

PUR voor eenvoudig eerste onderhoud
Standard Plus biedt de voordelen van een PUR-oppervlak, waardoor het eerste onderhoud eenvoudiger is en een goede basis voor toekomstig onderhoud is gelegd.

Flexibiliteit qua formaat
Standard Plus is beschikbaar in rollen en tegels van 1,5 en 2,0 mm dik. Dit zorgt voor goede omstandigheden bij het hanteren en leggen van de vloer en bevordert een perfect resultaat.

 

 

Richtprijs:
€ 22,95 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan
  • Tegels en rollen, met een dikte van 2 mm dik
  • Klassiek ontwerp in frisse kleuren
  • Sterk en duurzaam
  • PUR-oppervlaktebehandeling voor onderhoudsgemak
  • Producten van Tarkett hebben geen negatieve invloed op het behalen van een BREEAM en/of HACCP certificering.
 
   
   
   
   
   
   
   
     

>Vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op