+31 (0)33-4562150

TFD Heratige Rigid Just Click

De sterke Rigid Just Click PVC vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiks- gemak van PVC en het eenvoudige legproces van een clickvloer. Rigid Just Click is 5,5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm.
De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Rigid Core collectie is sterk en stabiel.
Net als bij de productie van (dryback) PVC vloeren gebruiken we ook voor onze Rigid collectie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die niet schadelijk zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.
Al onze vloeren bestaan uit Virgin PVC’s. Dit zijn pure eerste klas PVC’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren 100% recyclebaar zijn.

TFD Heratige Rigid Just Click

De Heritage behoort tot de Just Click collectie. De warme uitstraling is kenmerkend voor deze plank. De Heritage ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Deze PVC vloer geeft een ge- schiedenis mee aan je interieur. Als karakteristiek element sluit de Heritage goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten waar onverwachte combinaties de boventoon voeren. Deze vloer past bij de woontrend om materialen zoals grove stoffen, geschuurd leder, onafgewerkt hout en verschillende soorten natuursteen naar hartenlust te combineren.

Richtprijs:
€ 31,95 per m², excl. btw
Vraag hier uw offerte aan
TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 2

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 2

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 3

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 3

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 6

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 6

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 7

TFD Heratige Rigid Just Click_Heritage 7

>Vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op