+31 (0)33-456 21 50

PVC vloer Capelle aan den IJssel | 2018

  • Wie heeft er tijd om een pvc vloer te maken in Capelle aan den IJssel.
  • de vloer is erg slecht, egaliseren moet ook gebeuren.
  • moet wel in 2 dagen klaar, onze klant moet verhuizen.

Deze aannemer moest snel schakelen, maar met wie. Wie moest hij benaderen. Hij belde voor dit probleem zijn collega (aannemer).

Aanvraag en eerste contact

Deze collega aannemer verwees naar ons, want wij werken zeer regelmatig voor deze aannemer. Hij nam contact met ons op, of hij onze naam mag doorgeven aan een collega aannemer. Want hij zoekt een vertrouwde partij die een pvc vloer vakkundig kon plaatsen.

De eerste contacten verliep voorspoedig, mede dank onze vloerscan. Wij waren er vrij snel uit welke vloer (merk) het beste past in hun profiel.

PVC vloer Capelle aan den IJssel

Echter of het een probleem was dat de vloer geleverd en gelegd moest worden in Capelle aan den IJssel. Dat was voor ons geen enkele belemmering.  Echter toen wij daar kwamen was de vloer ontzettend slecht. In eerste instantie moesten wij met een soort ondervloer de vloer beleggen, Echter was dat geen goede optie, de vloer was niet vormvast.

Egaliseren Capelle aan den IJssel

Wij hebben de vloer moeten egaliseren om deze voldoende vlak en vormvast te maken. uit repareren en egaliseren kon goed in een dag.
Om problemen te voorkomen hebben wij een egalisatie gebruikt de zeer spanningsarm is, dit om te voorkomen dat we na het drogen geen problemen te krijgen.

Goed geregeld op dit Project

  • Planning (werk afgerond volgens Planning)
  • Juiste egalisatie en lijmen ( oplosmiddelvrij, onbrandbaar lijmen en egalisatie)
  • Samenwerking met de aannemer
PVC vloer Capelle aan den IJssel (2) PVC vloer Capelle aan den IJssel (3) PVC vloer Capelle aan den IJssel (1)

Home >>PVC vloer Capelle aan den IJssel

Wij helpen u graag verder neem contact op