+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels kantoor

Bent u op zoek naar vloerbedekking voor uw kantoorruimte? Dan kunt u uitstekend terecht bij de Projectvloeren Specialist. We bieden u een ruime selectie in tapijttegels voor kantoor. Bovendien zijn vrijwel al onze tapijttegels duurzaam. We streven er namelijk naar om bij te dragen aan duurzaamheid. Verder kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleuren en patronen. 

Neem direct telefonisch contact op

Duurzame tapijttegels voor kantoor

Vaak wordt tapijt gezien als een van de meest vervuilende vloersoorten. De Projectvloeren Specialist brengt hier verandering in met circulaire tapijttegels voor kantoor. We gebruiken tapijttegels die gemaakt zijn van gebruikte vloeren. Bovendien kunnen onze vloeren weer op dezelfde manier worden hergebruikt of worden verwerkt in een nieuwe vloer. Hierdoor wordt het gebruik van tapijttegels circulair. Daarbij gebruiken we ook CO2 negatieve tapijttegels. Zo kunnen we u met trots voorzien van duurzame vloeren voor uw project.

Diverse kleuren en stijlen mogelijk

We kunnen allerlei stijlen realiseren met onze tapijttegels voor kantoor. U kunt namelijk uit verschillende soorten en kleuren tapijt kiezen. Zo hebben we effen tegels die u in uw gewenste kleur kunt verkrijgen. Daarnaast hebben we ook tegels met diverse patronen. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk sfeer krijgt in de kantoorruimte. Doordat we tegels van tapijt gebruiken, kunnen we ook verschillende soorten combineren. Daarbij kunnen we ook een uniek patroon creëren.

Bekijk onze projecten

Onze service

Als u kiest voor tapijttegels voor kantoor van de Projectvloeren Specialist, dan profiteert u van onze service. We kunnen u namelijk volledig ontzorgen. Zo kunnen we de oude vloerbedekking verwijderen en zo goed mogelijk hergebruiken. Daarna kunnen we, indien nodig, de vloer egaliseren. Op een geschikt canvas kunnen we direct aan de slag met de ondervloer en tapijttegels voor kantoor. We bieden u diverse opties voor het bevestigen van de vloerbedekking.

Tapijttegels kantoor

Vloerafwerking en onderhoud

Na het leggen van de tapijttegels op kantoor, verzorgen we ook een duurzame vloerafwerking. Dit kan met duurzame plinten om uw gehele vloer duurzaam te laten zijn. U geniet van vijf jaar garantie op het leggen van de vloer. Daarnaast kunnen we uw vloer ook periodiek voor u onderhouden. We voeren een professionele onderhoudsbeurt uit, waardoor de fabrieksgarantie van het materiaal behouden blijft.

Kies een duurzame vloer van de Projectvloeren Specialist

Bent u geïnteresseerd in het realiseren van een duurzame vloer voor uw project? Laat de Projectvloeren Specialist u dan voorzien van projectstoffering. We voorzien uw project graag van een duurzame vloer. U kunt naast tapijt ook nog uit duurzaam PVC of marmoleum kiezen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Home >Tapijttegels kantoor

Wij helpen u graag verder neem contact op