+31 (0)33-456 21 50

Interface Tapijttegels

17-06-2024

Interface Tapijttegels

De kracht van modulaire tapijttegels: een revolutie in vloerontwerp

Bij Interface geloven we in de kracht van innovatie en design om werkplekken te transformeren. Onze modulaire tapijttegels combineren visuele aantrekkingskracht, functionele prestaties en ontwerpvrijheid. Dit maakt ze de perfecte keuze voor al je vloerbehoeften. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van modulaire tapijttegels en laten we zien hoe ze kunnen bijdragen aan een betere werkplek.

Wat zijn modulaire tapijttegels?

Modulaire tapijttegels zijn vierkante stukken tapijt die eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Ze bieden de flexibiliteit om verschillende patronen en ontwerpen te creëren, waardoor je de vloer volledig naar wens kunt samenstellen. Dit maakt ze ideaal voor kantoren en openbare ruimtes waar de eisen voortdurend veranderen.

Voordelen van modulaire tapijttegels

  1. Eenvoudige installatie en onderhoud: Modulaire tapijttegels zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.
  2. Duurzaamheid: Onze tapijttegels zijn ontworpen voor zware contractkwaliteit en zijn robuust genoeg voor intensief gebruik.
  3. Flexibiliteit in ontwerp: Met een breed scala aan kleuren en patronen kun je de vloer volledig aanpassen aan de stijl van je ruimte.
  4. Milieuvriendelijk: Onze CQuest™ Backings hebben een veel lagere CO2-voetafdruk en bevatten nieuwe materialen op bio-basis en meer gerecyclede inhoud.

Innovaties die het verschil maken

Bij Interface streven we ernaar om voortdurend te innoveren en onze producten te verbeteren. Onze CQuest™ Backings zijn hier een perfect voorbeeld van. Gedreven door materiaalwetenschap hebben we nieuwe materialen op bio-basis en meer gerecyclede inhoud toegevoegd aan onze backings. Het resultaat? De eerste CO2-negatieve backing ooit!

Tapijttegelproducten

Onze tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende collecties en kleuren, waardoor je altijd een optie vindt die bij jouw ruimte past. Hier zijn enkele van onze populaire collecties:

  • Sashiko Stitch (Embodied Beauty-collectie): Beschikbaar in 6 kleuren.
  • WG100 (Woven Gradience-collectie): Beschikbaar in 12 kleuren.
  • Works Balance (Works-collectie): Beschikbaar in 8 kleuren.
  • Composure (Composure-collectie): Beschikbaar in 32 kleuren.

Akoestiek en luchtkwaliteit

Een goede akoestiek en luchtkwaliteit zijn essentieel voor een gezonde en productieve werkplek. Onze tapijttegels bieden niet alleen esthetische voordelen, maar helpen ook om geluidsoverlast te verminderen en de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren.

Biofiel ontwerp

Het integreren van de natuur in het ontwerp van werkplekken kan een positieve invloed hebben op hoe we ons voelen. Onze tapijttegels zijn ontworpen met biofiele principes in gedachten, waardoor ze bijdragen aan een gezondere en aangenamere werkomgeving.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Bij Interface zijn we toegewijd aan duurzaamheid. We vermijden koolstofuitstoot en werken eraan om meer koolstof in onze producten op te slaan dan we uitstoten. Dit doen we door onze fabricageprocessen te optimaliseren en duurzame materialen te gebruiken.

15 jaar garantie

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een van de beste garanties in de branche: 15 jaar garantie op al onze tapijttegels. Dit geeft je de zekerheid dat je investeert in een product dat lang meegaat en zijn waarde behoudt.

Conclusie

Modulaire tapijttegels van Interface bieden een perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, bieden flexibiliteit in ontwerp en dragen bij aan een betere akoestiek en luchtkwaliteit. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en worden ze ondersteund door een uitstekende garantie. Ontdek de mogelijkheden van modulaire tapijttegels en transformeer je werkplek vandaag nog.

Bekijk onze collecties en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die modulaire tapijttegels te bieden hebben. Samen creëren we een werkplek die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.

Home >>Interface Tapijttegels

Wij helpen u graag verder neem contact op