+31 (0)33-4562150

Over Van de Kuil

 

Van de Kuil Projectvloeren Specialist, is een echte familie bedrijf. Wij zijn vanaf 01-01-2016 gevestigd aan de Kosmonaut 23B te Amersfoort. Echter zijn wij 4 jaar geleden begonnen vanuit een huis situatie. Maar wij zijn uit ons jasje gegroeid. Vandaar dat wij verhuisd zijn naar een bedrijfspand met opslag en een showroom.

In onze showroom vind u tapijttegels van Desso, InterfaceFlor, Modulyss en Forbo. Maar wij hebben ook een groot assortiment Project vinyl en Marmoleum in onze collectie.

Van de Kuil is gespecialiseerd in:

Van de Kuil is gespecialiseerd in het leggen van een uitgebreid assortiment projecttapijt en tapijttegels. Ook voor het leggen van entreematten, vinyl vloeren en vinyltegels, linoleum vloeren en computervloeren van Intercell staat Van de Kuil graag tot uw dienst. Wij zijn een ambitieus team dat zorgt voor mooie producten voor de totale zorg, bouwsector en het onderwijs. Ook voor een advies op maat, kunt u van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van projecttapijt op aan.

Klantenservice staat centraal

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Met deze uitspraak zorgen wij voor goede relaties met onze klanten, nu en in de toekomst. Loyaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn dan ook de waarden die Van de Kuil hoog in het vaandel draagt. Daarnaast denken wij graag met u mee om het best passende product voor uw situatie te vinden. Wij onderscheiden ons door onze kwaliteit, kennis en snelle levering ten opzichte van onze concurrenten.

Innovatief en gecertificeerd

Van de Kuil is altijd in beweging en op zoek naar innovatieve, nieuwe producten en streeft ernaar bestaande producten te verbeteren. Om dat te realiseren werken wij samen met gecertificeerde fabrikanten. Onze producten voldoen aan de richtlijnen die gelden binnen Europa en daarnaast is Van de Kuil een erkend leerbedrijf.

De weg vooruit

Wij werken vanuit de volgende overtuigingen:

  • U, als klant staat in het hart van onze activiteiten.
  • Onze werknemers zijn competent en hebben een passie voor vloeren.
  • Onze focus ligt op onze oplossingen die wij de klant kunnen bieden.
  • Onze service is daarbij onderscheidend.
  • Wij kijken goed naar marktontwikkelingen en kiezen een segmentaanpak om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  • Milieubewust leiderschap is de basis van ons handelen.
  • Wat ons bindt, zijn vertrouwen, voorbeeldgedrag, vasthoudendheid en verantwoordelijkheid nemen.

 

>Over ons

Wij helpen u graag verder neem contact op