+31 (0)33-456 21 50

Projectvloeren Specialist

De Projectvloeren Specialist is dé specialist op het gebied van projectstoffering op de zakelijke markt. Dagelijks houden wij ons bezig met het adviseren, leveren, installeren en periodiek onderhouden van projectvloeren.

Projectvloeren Specialist, passie voor vloeren

Met meer dan dertig jaar ervaring behoort de Projectvloeren Specialist tot één van de grootste vloerenspecialisten in heel Nederland. Samen met onze medewerkers en partners zijn we een gedreven team van vloerenexperts met een passie voor vloeren, service en snelheid.

De Projectvloeren Specialist is een familiebedrijf dat drie generaties actief is in projectstoffering. Persoonlijk werk ik, Erwin van de Kuil, 36 jaar in het vak. En nu geef ik mijn kennis en ervaring door aan onze zoons, Julian en Kevin.

op de foto van achter naar voren, Monique, Erwin, Kevin en Julian van de Kuil


Echt een aanrader: goede service voor een goede prijs!”       Herco van Loon, Soest


7 redenen waarom klanten de Projectvloeren Specialist kiezen

  1. Razendsnelle service; Lange wachttijden en keuzemenu’s? Welnee. U spreekt direct een van onze medewerkers en ontvangt doorgaans binnen 48 uur een offerte op maat, specifiek voor uw bedrijf en uw wensen.
  2. Scherpe prijzen voor A-merken;  Door ons hoge inkoopvolume, rechtstreeks bij alle gerenommeerde vloerenfabrikanten, bieden wij concurrerende prijzen. Vaak zijn onze prijzen voordeliger dan die van lokale vloerenwinkels.
  3. Ruim assortiment; In de showroom in Amersfoort kunt u werkelijk honderden soorten vloerbedekking zien, voelen en ervaren. U zult zien dat er voor elk budget mogelijkheden zijn, of het nu gaat om tapijttegels, marmoleum, rubber of parket. Uiteraard houdt uw adviseur rekening met uw zakelijke situatie en gebruik.
  4. Ambachtsmensen – snel ter plaatse, door heel Nederland;
    Heeft u een keuze gemaakt? Dan komt het aan op ouderwets vakmanschap. Naast onze eigen gespecialiseerde vakmensen werken wij door het hele land samen met 10 tal gespecialiseerde vakmensen. Wij zijn daarom altijd snel ter plaatse en u hoeft nooit lang te wachten op uitvoering.
  5.  Innovatieve producten van hoge kwaliteit ;Wij vinden dat iedereen recht heeft op een gezonde werkvloer. Daarom kijken we  kritisch naar ons assortiment en de ontwikkelingen in de markt. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde fabrikanten, waaronder Nederlandse merken als Desso, Forbo en Heuga Interface.
  6. Volop in beweging; Ons vakgebied verandert continu. Wij volgen 3 á 4 keer per jaar trainingen om onze vakkennis bij te schaven. Hiermee specialiseren wij ons nog meer, zodat u verzekerd bent van een optimale duurzame vloerafwerking.
  7. Periodiek onderhoud; Het onderhoud van vloeren door reguliere schoonmaakbedrijven laat vaak te wensen over. Wij bieden naast vloeradvies ook periodiek onderhoud, zodat u er zeker van bent dat de garantie op uw vloer niet vervalt vanwege slecht onderhoud.

Meer weten? Lees onze veelgestelde vragen.

Home >Over ons

Wij helpen u graag verder neem contact op