+31 (0)33-4562150

op de foto van achter naar voren, Monique, Erwin, Kevin en Julian van de Kuil

Projectvloeren Specialist, dat zijn wij.

Monique doet de administratie, Erwin onze duizendpoot, Kevin en Julian onze stoffeerders, niet op de foto is Arie hij is ook een stoffeerder.

Maar een  fraai  interieur  begint  met  de  juiste  vloer.  Raad  nodig? Erwin van de Kuil weet er alles van. Hij  werkt zijn hele arbeidzame leven lang al met vloeren en staat sinds 2011op eigen benen als Van de Kuil  Projectvloeren Specialist.  Een bijzonder  Amersfoorts  familiebedrijf al zeg ik dat zelf,  want  inmiddels  draaien ook vrouw Monique en zoons Kevin en  Julian  ( als volwaardige teamleden  mee).

En dat maakt ons trots.  Beide zijn zoons opgeleid door mezelf (Erwin),  en ik heb de fijne kneepjes van het  vak van zijn vader geleerd (Hennie van de Kuil).  ‘Dat is toch geweldig?  Drie generaties vloerenleggers

Ik was een jaar of twaalf  toen ik al met mijn vader meeging om tapijt te leggen. Het is nooit meer overgegaan om te verkopen en leggen. Vloerengek? Ja, haha, zo kun je mij wel omschrijven. Het is mijn passie.  Je  maakt  van  niets  iets.  De verbouwing is net geweest,  je zit met een kale vloer en dan komen  wij met de eerste stap. Als de vloer gelegd is zie je het al opknappen. Als het totaal plaatje  vervolgens ook nog klopt, dan sta ik echt te genieten.  Dat is voor ons een geluksmomentje.’ 

Heuga

Heuga is het bedrijf  (Interface) waar Hennie van de Kuil 27 jaar gewerkt heeft. Hij heeft zich van productie medewerker tot voorman van de Stoffeerders opgewerkt bij Heuga.

Interface is een grote fabrikant uit Scherpenzeel van bijzondere tapijttegels. In die tijd had Heuga eigen stoffeerders. En mijn vader was als ik dat zo mag zeggen de meest ervaren en technische man bij Heuga uiteraard op het gebied van de verwerken van de tapijttegels.

Productie fout of een nieuw product

Als er wat fout gegaan was tijdens de productie werd Hennie van de Kuil met grote regelmaat gevraagd om mee te kijken wat de mogelijkheden waren. Een mooi voorbeeld was toen zij het tapijt met de lussen hadden verankerd in de rug. 3000 m2 naar de haaien, nee hoor zei Hennie van de Kuil. Leg deze tegels om en om en je hebt een ijzersterk nieuw product. Deze is nog steeds een product van Interface  (Interface Elevation.)

Zo zijn meer fabrikanten die deze look en feel in haar collectie hebben.

 

 

>Over ons

Wij helpen u graag verder neem contact op