+31 (0)33-456 21 50

Duurzame vloeren

Wilt u de bedrijfsruimte voorzien van een sfeervolle uitstraling? En wilt u graag gebruikmaken van duurzame materialen? Kies dan voor de duurzame vloeren van de Projectvloeren Specialist. We kunnen uw bedrijf voorzien van diverse duurzame vloeren. We werken met gezonde materialen en veel van onze vloeren zijn circulair. Bovendien kunt u voor diverse afwerkingen en uitstralingen kiezen om zo sfeer te creëren op kantoor.

Neem direct telefonisch contact op

De duurzame vloeren van de Projectvloeren Specialist

Voor ieder project kunnen we u voorzien van een duurzame vloer. U heeft hierbij de keuze uit diverse soorten vloeren. We kunnen u voorzien van duurzame vloeren van tapijt, PVC of marmoleum. Dit zijn vloeren die gemaakt zijn van materialen die circulair zijn. Na gebruik kunnen de materialen voor deze vloeren worden hergebruikt. Dit is beter voor het milieu en klimaat. Zo werken we als de Projectvloeren Specialist naar een verbeterde duurzaamheid. 

Onze vloeren kunnen niet alleen gerecycled worden, maar zijn vaak ook gemaakt van oude vloeren. We gebruiken zoveel mogelijk gebruikte vloeren voor het maken van onze vloermaterialen.

Bekijk onze projecten

Diverse soorten vloeren

Vaak denken mensen bij duurzame vloeren niet aan tapijt. Wij bieden u echter de optie om een duurzaam tapijt te laten leggen. Dit realiseren we met circulaire tapijttegels voor kantoor. Deze tapijttegels hoeven niet afgestort te worden, maar kunnen worden hergebruikt of worden verwerkt tot een nieuwe vloer. Bovendien zijn het CO2 negatieve tapijttegels. Zo kunt u op kantoor toch genieten van het huiskamergevoel met tapijt terwijl u duurzaamheid nastreeft. Daarbij biedt de tegelvorm u verschillende mogelijkheden in het leggen van patronen. Op deze manier kunnen we voor uw project een unieke en sfeervolle vloer creëren.

Duurzame vloeren

Wilt u toch liever een strakke look voor uw project? Dan kunnen we een duurzame PVC vloer leggen. Ons PVC is duurzaam en te verkrijgen met verschillende uitstralingen. Denk hierbij aan een zeer strakke betonlook of een natuurlijke houtlook. U kunt genieten van deze looks zonder dat u gebruik hoeft te maken van niet duurzame materialen zoals hout en steen. 

Duurzame vloeren laten leggen en onderhouden

Wilt u voor uw projectstoffering gebruikmaken van duurzame vloeren? Dan kan de Projectvloeren Specialist de vloer van uw wensen realiseren. U kunt ons inschakelen voor het leveren, leggen en onderhouden van uw vloer. Zo komen we bijvoorbeeld langs om uw tapijt diep te reinigen en vlekken te verwijderen. Wilt u weten wat we verder voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Home >Duurzame vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op