+31 (0)33-4562150

Duurzame vloeren van dé Projectvloerenspecialist

Welkom bij dé Projectvloerenspecialist, wij zijn uw leverancier en verlegger op het gebied van duurzame vloeren. Wij helpen u graag met het ontwerpen en leveren van een vloer die past bij de aard van jouw project.


BEKIJK ONZE DUURZAME VLOEREN


Projectvloerenspecialist doet er alles aan om onze ecologische voetafdruk te reduceren. Wij als projectvloerenspecialist bieden samen met UZIN biedt relevante en kwalitatief hoogwaardige systeemoplossingen voor het egaliseren van alle soorten ondergronden en het verlijmen van alle soorten vloerbedekking.

Wij trachten  dat onze leveraniers zoveel mogelijk CO2-neutraal produceren, gerecycled of recyclebaar. Verder zijn onder meer onze zachte vloerbedekkingen GuT-gecertificeerd en geschikt voor projecten waar conform BREEAM en LEED gebouwd wordt.

Bij dé Projectvloerenspecialist bieden we een 48-uurs stalenservice aan, dit betekent dat wij stalen van typen duurzame vloeren bij jou thuis bezorgen, zodat je ze van dichtbij kunt bekijken. Maak gebruik van deze optie, want het is helemaal gratis.

De meeste duurzame vloeren van dé Projectvloerenspecialistzijn geschikt voor vloerverwarming, permanent antistatisch, geschikt voor bureaustoelen met zachte zwenkwielen, voorzien van een antisliplaag en brandwerend.

Een greep uit onze collectie van duurzame vloeren:

>Duurzame Vloeren

Wij helpen u graag verder neem contact op