+31 (0)33-456 21 50

Desso Airmaster in Amsterdam | 2015

Desso Airmaster in Amsterdam: Innovatieve vloeroplossing

Desso Airmaster in Amsterdam is een baanbrekend project dat de aandacht trekt van zowel professionals als milieubewuste consumenten. In het hart van onze hoofdstad hebben we een revolutionaire vloeroplossing geïmplementeerd die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Dit artikel duikt dieper in de details van dit project, de voordelen van Desso Airmaster, en waarom steeds meer bedrijven kiezen voor deze innovatieve tapijttegels. Ontdek hoe deze vloerbedekking de luchtkwaliteit verbetert, geluidsoverlast vermindert en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling biedt aan diverse ruimtes.

De unieke eigenschappen van Desso Airmaster

Desso Airmaster is niet zomaar een vloerbedekking; het is een technologisch hoogstandje op het gebied van binnenluchtkwaliteit. Deze tapijttegels zijn speciaal ontworpen om fijnstof uit de lucht te filteren en vast te houden, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis.

De werking is gebaseerd op een ingenieus systeem van fijne vezels die stofdeeltjes effectief opvangen en vasthouden tot ze worden opgezogen tijdens het reguliere stofzuigen. Onderzoek heeft aangetoond dat Desso Airmaster tot acht keer effectiever is in het vasthouden van fijnstof vergeleken met gladde vloeren en vier keer effectiever dan standaard tapijt.

Naast de luchtzuiverende eigenschappen biedt Desso Airmaster ook uitstekende akoestische voordelen. De tapijttegels absorberen geluid en verminderen nagalm, wat bijdraagt aan een rustigere en meer geconcentreerde werkomgeving. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor kantoorruimtes, scholen en andere openbare gebouwen waar een goede akoestiek van belang is.

Toepassing in Amsterdam: Een casestudie

In ons recente project in Amsterdam hebben we maar liefst 1000 m² Desso Airmaster Sphere geïnstalleerd. Deze specifieke lijn binnen de Airmaster-collectie biedt niet alleen de bekende luchtzuiverende eigenschappen, maar ook een uniek sferisch design dat diepte en dynamiek aan de ruimte toevoegt.

De keuze voor Desso Airmaster Sphere in dit Amsterdamse project was gebaseerd op verschillende factoren:

  1. Verbeterde luchtkwaliteit voor medewerkers en bezoekers
  2. Akoestische voordelen in open kantoorruimtes
  3. Duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing
  4. Esthetische aantrekkingskracht die past bij de moderne uitstraling van het gebouw

Naast de Airmaster tapijttegels hebben we in enkele ruimtes ook Tarkett ID55 pvc stroken gelegd. Deze combinatie van materialen zorgt voor een gevarieerde en functionele vloerbedekking die tegemoetkomt aan de specifieke eisen van verschillende ruimtes binnen het gebouw.

De voordelen van professionele legservice

Bij Van de Kuil begrijpen we dat de kwaliteit van de installatie net zo belangrijk is als de kwaliteit van het product zelf. Onze legservice voor vloeren zorgt ervoor dat elke tapijttegel en pvc strook perfect wordt geplaatst voor optimale prestaties en een langere levensduur.

Onze ervaren installateurs zijn gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten vloerbedekking, waaronder de technisch geavanceerde Desso Airmaster tapijttegels. Ze zorgen voor:

  • Nauwkeurige meting en voorbereiding van de ondervloer
  • Professionele installatie volgens de hoogste standaarden
  • Minimale verstoring van de dagelijkse activiteiten in het gebouw
  • Correcte aansluiting en afwerking voor een vlekkeloos resultaat

Door te kiezen voor onze legservice bent u verzekerd van een vloer die niet alleen mooi oogt, maar ook optimaal functioneert en lang meegaat.

Desso Airmaster: Een duurzame keuze voor de toekomst

Het succes van dit project in Amsterdam heeft ertoe geleid dat we nu landelijk voor deze klant werken, met installaties in meerdere filialen. Dit onderstreept niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook de groeiende vraag naar duurzame en gezonde vloeroplossingen in de zakelijke sector.

Desso Airmaster tapijttegels zijn meer dan alleen vloerbedekking; ze zijn een investering in de gezondheid en het welzijn van medewerkers en bezoekers. Met de toenemende focus op duurzaamheid en binnenklimaat in gebouwen, positioneert Desso Airmaster zich als een vooruitstrevende oplossing die voldoet aan de hoogste eisen van moderne architectuur en facility management.

Ervaar zelf de voordelen van Desso Airmaster

Bent u geïnspireerd door de mogelijkheden van Desso Airmaster voor uw eigen project? Als toonaangevende projectvloerenspecialist staan wij klaar om u te adviseren over de beste vloeroplossing voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om een kantoor, school, zorginstelling of ander type gebouw, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe Desso Airmaster en onze professionele legservice uw ruimte kunnen transformeren tot een gezondere, comfortabelere en stijlvollere omgeving. Samen creëren we vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook actief bijdragen aan een betere wereld.

Stern Amsterdam (2) Stern Amsterdam Schuren ondervloer

Home >>Desso Airmaster in Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op