+31 (0)33-456 21 50

Desso Desert Amersfoort | 2022

Desso Desert 

Op dit moment zijn wij  Desso Desert (1000 m2) aan het leggen in Amersfoort.

Dit in een bestaande situatie: we moeten eerst het oude tapijt verwijderen en kantoor meubilair verplaatsen dan pas kunnen we nieuwe tapijttegels installeren.

Uiteraard plaatsen wij het meubiar weer terug op de plek waar het stond.

Desso Desert

Desso Desert benadrukt het gevoel van wijde, open ruimten in de binnenomgeving door zijn subtiel gelaagde, organische ontwerp. Zoals het zand beweegt in de woestijn, zo geeft deze tapijttegel de mogelijkheid te spelen met de ruimte en een sereen vloerontwerp te creëren. Het kleurenpalet bestaat uit neutrale tinten en levendige kleuren.

Met Desso Desert maakt u elke ruimte een stuk sfeervoller

Tapijttegels in Amersfoort vindt u bij ons in elk geval in overvloed. Met een Desso Desert tapijttegels maakt u elke ruimte een stuk sfeervoller. Sterker nog, door de beste Desso Desert in Amersfoort krijgt elke ruimte, naar de door uw gewenste, de juiste uitstraling. Kiest u voor de beste tapijttegels in Amersfoort, dan raden wij u vooral de tapijttegels van Desso, en specifiek die in de reeks van Desso Desert. Het zijn stuk voor stuk uitstekende tapijttegels. Omdat we een groot aanbod aan Tapijttegels in Amersfoort kunnen bieden, vindt u bij ons altijd een tapijt of tapijttegels dat bij u en bij uw inrichting past.

We zijn hét adres voor de beste tapijttegels in Amersfoort

Niet alleen zijn wij specialisten in de beste Tapijttegels in Amersfoort, maar zijn wij ook nog eens de specialist als het gaat om periodiek onderhoud van tapijt. 

We leveren tapijttegels van alleen de beste kwaliteit en leveren u de tapijttegels direct van de fabriek. De gebruikte materialen zijn, net als de tapijttegels, van hoogste kwaliteit. Ontdekt u ook vooral de veelzijdigheid en de flexibiliteit die dit product u kan bieden. Kies met tapijttegels vooral voor stijl, kwaliteit en waarde. Tapijttegels zijn zo gek nog niet. Ze vormen een zeer duurzame oplossing voor op kantoor, hotels, restaurants, bibliotheken, maar ook voor als u een kantoor aan huis heeft.

Desso Desert Amersfoort  (2) Desso Desert Amersfoort  (1) Desso Desert Amersfoort  (3)

Home >>Desso Desert Amersfoort

Wij helpen u graag verder neem contact op