+31 (0)33-456 21 50

Desso Essence Maze Breda | 2015

Desso Essence Maze Breda: Stijlvolle vloeroplossing voor uw project

Desso Essence Maze Breda is een opvallende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle vloeroplossing. Als toonaangevende projectvloerenspecialist hebben wij onlangs een indrukwekkend project afgerond in Breda, waarbij we deze innovatieve tapijttegels hebben geïnstalleerd. In dit artikel nemen we je mee door de bijzonderheden van dit project, de voordelen van Desso Essence Maze en waarom deze vloer een uitstekende keuze is voor moderne kantoorruimtes. Daarnaast bespreken we hoe we de Forbo Concrete marmoleum hebben geïntegreerd voor een complete en duurzame vloeroplossing.

De kracht van Desso Essence Maze tapijttegels

Desso Essence Maze tapijttegels staan bekend om hun unieke design en hoogwaardige kwaliteit. Deze vloerbedekking biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook praktische voordelen voor drukke kantooromgevingen:

 1. Duurzaamheid: De tapijttegels zijn ontworpen om langdurig intensief gebruik te weerstaan.
 2. Akoestische eigenschappen: Ze helpen bij het verminderen van omgevingsgeluid, wat de concentratie bevordert.
 3. Flexibiliteit: Eenvoudig te vervangen bij beschadiging of voor een nieuwe look.
 4. Onderhoudsvriendelijk: Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

In het Breda-project hebben we de veelzijdigheid van Desso Essence Maze optimaal benut door een patroon te creëren dat perfect aansluit bij de moderne uitstraling van het kantoor.

Forbo Concrete marmoleum: De perfecte aanvulling

Naast de Desso tapijttegels hebben we in dit project ook Forbo Concrete marmoleum toegepast. Deze combinatie zorgt voor een harmonieuze overgang tussen verschillende ruimtes en biedt diverse voordelen:

 • Duurzaamheid: Marmoleum is een milieuvriendelijk product, gemaakt van natuurlijke materialen.
 • Hygiëne: Het heeft bacteriostatische eigenschappen, ideaal voor gezonde werkomgevingen.
 • Slijtvastheid: Geschikt voor ruimtes met veel verkeer en intensief gebruik.
 • Designmogelijkheden: Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, passend bij elk interieur.

Door de combinatie van Desso Essence Maze en Forbo Concrete marmoleum hebben we een vloeroplossing gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch overtuigend is.

Expertinstallatie voor optimale resultaten

Als ervaren projectvloerenspecialist weten we hoe belangrijk een correcte installatie is voor het eindresultaat. Onze vakkundige legservice zorgt ervoor dat:

 • De ondergrond perfect wordt voorbereid en geëgaliseerd.
 • De tapijttegels en marmoleum naadloos worden gelegd.
 • Er rekening wordt gehouden met looplijnen en ruimte-indeling.
 • De overgang tussen verschillende vloertypen professioneel wordt afgewerkt.

Deze aandacht voor detail zorgt ervoor dat de vloer niet alleen mooi oogt, maar ook optimaal presteert qua duurzaamheid en functionaliteit.

Kies voor kwaliteit en expertise bij uw projectvloer

Bij het kiezen van een projectvloer is het essentieel om te vertrouwen op de expertise van professionals. Als toonaangevende specialist in projectvloeren bieden wij:

 • Een uitgebreid assortiment hoogwaardige vloeroplossingen
 • Deskundig advies op maat voor uw specifieke project
 • Professionele installatie door ervaren vakmensen
 • Uitstekende after-sales service en onderhoudstips

Bent u geïnspireerd door het Desso Essence Maze Breda project en overweegt u een vergelijkbare vloeroplossing voor uw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we de perfecte vloeroplossing vinden die niet alleen voldoet aan uw functionele eisen, maar ook bijdraagt aan een inspirerende werkomgeving. Laat ons u helpen om uw visie voor een stijlvolle en duurzame vloer werkelijkheid te maken.

 

 

WP_20150716_08_27_25_Pro WP_20150716_08_27_32_Pro WP_20150716_12_23_22_Pro WP_20150717_12_00_43_Pro WP_20150717_12_00_58_Pro WP_20150717_12_01_27_Pro WP_20150717_12_01_43_Pro

Home >>Desso Essence Maze Breda

Wij helpen u graag verder neem contact op