+31 (0)33-456 21 50

Desso Essence Maze tapijttegels Amersfoort | 2016

Nieuwe vloer voor vergaderruimte Inview in Amersfoort

Desso Essence Maze tapijttegels

In 2016 heeft Projectvloeren Specialist een bijzondere klus uitgevoerd voor Inview Vergaderen in Amersfoort. Richard, de opdrachtgever, benaderde ons met de vraag om de eerste etage van hun vergaderlocatie te voorzien van een nieuwe vloer.

Uitdagende klus

De bestaande vloerbedekking bestond uit vervuilde blauwe tapijttegels. Deze waren door de vorige leverancier nat in de antislip gelegd, wat het verwijderen ervan extra lastig maakte. Ondanks deze uitdaging gingen onze ervaren vakmensen voortvarend aan de slag.

Keuze voor kwaliteit

Na zorgvuldig overleg werd gekozen voor Desso Essence Maze tapijttegels in de kleur 9991. In totaal hebben we 140 m² van deze hoogwaardige vloerbedekking gelegd. De Essence Maze collectie staat bekend om zijn stijlvolle uitstraling en duurzame eigenschappen.

Resultaat om trots op te zijn

Het eindresultaat mag er zijn! De nieuwe vloer geeft de vergaderruimtes van Inview een frisse en professionele uitstraling. De subtiele patronen in de tapijttegels zorgen voor een aangename sfeer zonder afleidend te zijn.

Richard was zeer tevreden over de vakkundige aanpak en het prachtige eindresultaat. "De nieuwe vloer heeft onze ruimtes echt getransformeerd," aldus de enthousiaste opdrachtgever.

Ben je ook toe aan een nieuwe projectvloer? Neem dan contact op met Van de Kuil. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw ruimte.

WP_20160302_07_45_06_Pro Inview Vergaderen Amersfoort 2

Home >>Desso Essence Maze tapijttegels Amersfoort

Wij helpen u graag verder neem contact op