+31 (0)33-456 21 50

Desso Fields en Desso Fuse In Rhoon | 2015

In Rhoon , hebben wij Kees de Bruin Desso Fields en Fuse in 2015 gelegd. Zij wilde een luxe uitstraling maar duurzame uitstraling geven aan hun kantooromgeving.

Desso Fields Rhoon: luxe tapijttegels voor uw bedrijf

Desso Fields Rhoon biedt een unieke combinatie van luxe en elegantie voor uw bedrijfsvloer. Deze hoogwaardige tapijttegels van Desso zijn de perfecte keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing. In dit artikel ontdekt u waarom Desso Fields en Desso Fuse zo geliefd zijn bij bedrijven in Rhoon en omgeving, en hoe deze tapijttegels uw werkomgeving kunnen transformeren.

 

De voordelen van Desso Fields tapijttegels

Desso Fields tapijttegels bieden tal van voordelen voor uw bedrijfsruimte:

 1. Uitstekende geluidsdemping
 2. Verbeterde luchtkwaliteit door stofbinding
 3. Eenvoudig te onderhouden en te vervangen
 4. Duurzaam en slijtvast materiaal
 5. Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen

Deze eigenschappen maken Desso Fields tot een populaire keuze voor kantoren, hotels en andere commerciële ruimtes. De tapijttegels creëren niet alleen een aangename werkomgeving, maar dragen ook bij aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers.

Onze experts van Projectvloeren kunnen u adviseren over de beste toepassing van Desso Fields in uw specifieke situatie. Met onze jarenlange ervaring in het leggen van tapijttegels zorgen we voor een perfect resultaat dat voldoet aan al uw wensen.

Desso Fuse: de perfecte aanvulling op Desso Fields

Naast Desso Fields is ook Desso Fuse een uitstekende keuze voor uw projectvloer. Deze tapijttegels kenmerken zich door:

 • Een moderne, strakke uitstraling
 • Uitstekende akoestische eigenschappen
 • Hoge duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid
 • Mogelijkheid tot creatieve vloerpatronen

Door Desso Fields en Desso Fuse te combineren, kunt u een unieke en op maat gemaakte vloer creëren die perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Onze legservice zorgt ervoor dat de tapijttegels vakkundig worden geïnstalleerd, zodat u verzekerd bent van een professioneel eindresultaat.

Waarom kiezen voor Desso tapijttegels in Rhoon?

Bedrijven in Rhoon en omgeving kiezen steeds vaker voor Desso tapijttegels vanwege:

 1. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 2. De mogelijkheid tot het creëren van een representatieve uitstraling
 3. De duurzame eigenschappen van het materiaal
 4. De flexibiliteit bij het vervangen of verplaatsen van tegels
 5. De positieve impact op de werkomgeving

Als erkend Desso-specialist kunnen wij u voorzien van deskundig advies en een vakkundige installatie. Onze ervaring met projecten in Rhoon stelt ons in staat om de perfecte vloeroplossing voor uw bedrijf te realiseren.

Transformeer uw bedrijfsruimte met Desso Fields Rhoon

Bent u klaar om uw werkomgeving naar een hoger niveau te tillen met Desso Fields Rhoon? Onze experts staan voor u klaar om uw project van begin tot eind te begeleiden. Van het kiezen van de juiste tapijttegels tot de professionele installatie en nazorg, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe Desso Fields en Desso Fuse uw bedrijfsruimte kunnen transformeren. Samen creëren we een vloer die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een productieve en aangename werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Kees de Bruin Kees de Bruin 2 Kees de Bruin 3

Home >>Desso Fields en Desso Fuse In Rhoon

Wij helpen u graag verder neem contact op