+31 (0)33-456 21 50

Desso Stratos Tapijttegels in Waalwijk | 2016

Desso Stratos Tapijttegels in Waalwijk zijn een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle vloerbedekking. Als specialist in projectvloeren heeft Van de Kuil onlangs een prachtig project afgerond in het hart van de tapijtindustrie. Waalwijk, bekend als de thuisbasis van Desso tapijttegels, was het toneel van deze bijzondere installatie. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van Desso Stratos tapijttegels en laten we zien hoe deze hoogwaardige vloerbedekking perfect past in moderne kantoorruimtes. We bespreken de voordelen, het installatieproces en waarom steeds meer bedrijven kiezen voor deze veelzijdige vloeroplossing.

De unieke eigenschappen van Desso Stratos Tapijttegels

Desso Stratos tapijttegels staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze tapijttegels zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik in commerciële ruimtes. Enkele kenmerken die de Desso Stratos onderscheiden zijn:

 1. Slijtvastheid: Geschikt voor zwaar verkeer in kantoren en openbare ruimtes.
 2. Geluiddempend: Draagt bij aan een rustige werkomgeving.
 3. Onderhoudsvriendelijk: Eenvoudig te reinigen en te vervangen indien nodig.
 4. Duurzaam: Gemaakt met oog voor het milieu, passend bij circulaire economie principes.

In het project in Waalwijk hebben we gekozen voor een combinatie van twee kleuren uit de Desso Stratos collectie: 8111 en 9095. Deze combinatie zorgt voor een subtiel maar stijlvol contrast dat de ruimte een moderne en professionele uitstraling geeft.

Professionele installatie voor optimaal resultaat

Bij Van de Kuil hechten we groot belang aan een correcte installatie van tapijttegels. Voor het Waalwijk project hebben we nauwkeurig de legvoorschriften van Desso gevolgd. Dit garandeert niet alleen een esthetisch perfect resultaat, maar zorgt ook voor een langere levensduur van de vloerbedekking. Onze legservice voor vloeren omvat:

 • Grondige voorbereiding van de ondervloer
 • Nauwkeurige uitlijning van de tapijttegels
 • Zorgvuldige aansluiting bij muren en obstakels
 • Controle op eventuele oneffenheden tijdens het leggen

Door deze professionele aanpak creëren we een naadloze vloer die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang meegaat onder intensief gebruik.

Duurzaamheid en circulariteit in vloerbedekking

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kiezen veel bedrijven voor circulaire tapijttegels. Desso Stratos past perfect in deze trend. Deze duurzame tapijttegel is ontworpen met het oog op hergebruik en recycling. Enkele duurzame aspecten zijn:

 • Gebruik van gerecyclede materialen in de productie
 • Mogelijkheid tot hergebruik aan het einde van de levenscyclus
 • Lage emissies voor een gezond binnenklimaat
 • Energiezuinig productieproces

Door te kiezen voor Desso Stratos tapijttegels dragen bedrijven bij aan een groenere toekomst zonder in te leveren op kwaliteit of esthetiek.

Waarom kiezen voor projectstoffering door Van de Kuil?

Als projectvloeren specialist bieden wij meer dan alleen de levering en installatie van tapijttegels. Onze dienstverlening omvat:

 1. Deskundig advies bij de keuze van vloerbedekking
 2. Projectbegeleiding van begin tot eind
 3. Vakkundige installatie door ervaren professionals
 4. Nazorg en onderhoudstips voor een langdurig mooi resultaat

Bovendien werken we door heel Nederland, waardoor we altijd dichtbij zijn voor uw project.

Transformeer uw ruimte met Desso Stratos Tapijttegels

Ben je geïnspireerd geraakt door ons project in Waalwijk en overweeg je ook Desso Stratos tapijttegels voor jouw kantoor of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met Van de Kuil voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van je vloerproject. Samen creëren we een duurzame, stijlvolle en functionele werkomgeving die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef je ruimte de upgrade die het verdient met Desso Stratos tapijttegels!

 

 

IMG-20160606-WA0001 IMG-20160606-WA0002 IMG-20160606-WA0003 IMG-20160606-WA0004 IMG-20160606-WA0005 IMG-20160606-WA0006 IMG-20160606-WA0007

Home >>Desso Stratos Tapijttegels in Waalwijk

Wij helpen u graag verder neem contact op