+31 (0)33-456 21 50

Entreetapijt Amsterdam | 2024

Hoogwaardig entreetapijt Amsterdam voor een schone entree

Entreetapijt Amsterdam is een essentieel onderdeel van elk gebouw dat streeft naar een schone en professionele uitstraling. Wij begrijpen we het belang van een goede eerste indruk. Daarom bieden wij hoogwaardige entreetapijten die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Onze entreetapijten, zoals de Coral Classic, zijn speciaal ontworpen om vuil en vocht effectief op te vangen, waardoor de rest van je vloer schoon blijft. Dit is niet alleen hygiënisch, maar verlengt ook de levensduur van je vloeren. In deze blogpost lees je alles over de voordelen van entreetapijten en waarom je zou moeten kiezen voor Van de Kuil in Amsterdam.

CROSSOVER Amsterdam

Daar zijn 3 ingangen waar vuil gemakkelijk het gebouw in kan versprijden.

 1. Hoofdingang 
 2. Zij ingang
 3. Parkeergarage

In dit gebouw zijn er specifieke plekken waar vuil van buiten gemakkelijk binnenkomt, daarom is het belangrijk om op deze plekken een hoogwaardig entreetapijt te gebruiken. Afhankelijk van de ruimte en het loopverkeer, kunnen we de lengte van het tapijt aanpassen aan de mogelijkheden. 

Bij de hoofdingang hebben we de grootste maatvoering toegepast, gelukkig boden de omstandigheden daar ook de ruimte voor. De zij-ingang en de parkeergarage zijn locaties die minder frequent worden gebruikt en/of waar de vervuilingsgraad lager is en de ruimte beperkter.  Zo passen wij ons moeiteloos het entreetapijt aan.

Wist u dat een goede entreetapijt lengte heeft van ca. 9 meter.

Voordelen van entreematten in Amsterdam

Een goed entreetapijt, zoals de Coral Classic, biedt tal van voordelen voor zowel commerciële als residentiële gebouwen in Amsterdam. Allereerst helpt een entreetapijt om vuil en vocht buiten de deur te houden. Dit is vooral belangrijk in een stad als Amsterdam, waar het weer vaak onvoorspelbaar is. Daarnaast zorgt een entreetapijt voor een nette en professionele uitstraling van je entree. Bij Van de Kuil bieden we een breed scala aan entreetapijten die perfect passen bij de stijl en behoeften van jouw gebouw. Onze Coral Classic matten zijn bijvoorbeeld zeer duurzaam en eenvoudig te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte locaties.

 

Waarom kiezen voor entreetapijt van Projectvloeren Specialist

Wij begrijpen we dat elk gebouw uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor entreetapijten. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor onze diensten:

 • Kwaliteit: Onze entreetapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.
 • Duurzaamheid: We bieden duurzame oplossingen die bijdragen aan een beter milieu.
 • Expertise: Met jarenlange ervaring in de branche weten we precies wat werkt.
 • Service: We bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning bij elke stap van het proces.

Onze Coral Classic matten zijn een populaire keuze vanwege hun uitstekende prestaties en stijlvolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een mat vindt die perfect bij jouw entree past.

Hoe entreetapijten bijdragen aan een schoner gebouw

Een goed entreetapijt, zoals de Coral Classic, speelt een cruciale rol in het schoonhouden van je gebouw. Hier zijn enkele manieren waarop een entreetapijt bijdraagt aan een schonere omgeving:

 • Vuilopvang: Het tapijt vangt vuil en stof op voordat het je gebouw binnenkomt.
 • Vochtabsorptie: Het absorbeert vocht, waardoor de kans op uitglijden vermindert.
 • Onderhoudsgemak: Onze entreetapijten zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
 • Levensduur verlenging: Door vuil en vocht buiten te houden, verleng je de levensduur van je vloeren.

Bij Van de Kuil bieden we entreetapijten die speciaal zijn ontworpen om deze functies optimaal te vervullen. Onze Coral Classic matten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en stijlvolle oplossing.

Ontdek de voordelen van entreetapijten bij Van de Kuil

Bij Van de Kuil staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte entreetapijt voor jouw gebouw. Onze Coral Classic matten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en stijlvolle oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke situatie. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en expertise met Van de Kuil.

 

IMG-20240619-WA0016 IMG-20240619-WA0014 IMG-20240619-WA0015 IMG-20240619-WA0019 IMG-20240619-WA0018

Home >>Entreetapijt Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op