+31 (0)33-456 21 50

Linoleum vloer in Zeist | 2021

Bij het creëren van de omgeving in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal is het cruciaal dat de zintuigen van jonge kinderen worden gestimuleerd. Daarom besteden we in het bijzonder aandacht aan ons aanbod van kleur- en patrooncombinaties die nieuwsgierigheid opwekken en mobiliteit aanmoedigen voor kleuters en kinderen die net leren lopen. De vloeren moeten comfortabel zijn om op te lopen of te spelen. Verder zijn onze vloeren eenvoudig te onderhouden en hebben nooit giftige middelen nodig om ze te reinigen.

Belangrijkste vereisten

Als u een vloer selecteert voor peuteropvang en kleuterschool, denk dan na over de volgende vereisten.

  • Kleuren die concentratie stimuleren
  • Dessins die mobiliteit aanmoedigen
  • Loopcomfort
  • Draagt bij aan binnenluchtkwaliteit
  • Eenvoudig te reinigen en onderhouden

Tarkett Veneto

Wij zijn benaderd door een kinderdagverblijf in Zeist. Want de huidige vloer was versleten, niet makkelijk schoon te houden. De bestaande marmoleum vloer lag er al ruim 20 jaar. En is aan vervanging toe.

Tarkett Veneto Sisal 611Wij hebben verschillende opties aangegeven, welke geschikt is in deze situatie. De keuze voor marmoleum/Linoleum was de voorkeur.

Uiteindelijk werd voor Tarkett Veneto SISAL 611 gekozen.  Deze vloer is behandeld met één unieke xf²™-oppervlaktebescherming voor extreme duurzaamheid, eenvoudige reiniging en kostenefficiënt onderhoud.

 

Egaliseren van de vloer

Vloer EgaliserenNadat de oude marmoleum was verwijderd. is het noodzakelijk om de dekvloer in optimale conditie te krijgen voor de uiteindelijke afwerking.

Om zeker te zijn dat dit vakkundig gebeurt, doen wij dit zelf. in dit project was 3mm egalisatie voldoende om een mooie afwerking te verkrijgen.

 

Linoleum vloer in Zeist

Linoleum vloer in Zeist

 

 

 

 

 

 

 

 

Vloer egaliseren Zeist Linoleum vloer in Zeist Linoleum vloer in Zeist (2) Tarkett Veneto in Zeist Tarkett Veneto Sisal 611

Home >>Linoleum vloer in Zeist

Wij helpen u graag verder neem contact op