+31 (0)33-456 21 50

PVC vloer Heemstede | 2016

PVC vloer Heemstede, na een lekkage van een vaatwasser is er schade ontstaan aan een bestaande pvc vloer. Omdat  wij niet wisten welke type er was gebruikt toentertijd was het niet mogelijk om een relatief eenvoudig reparatie niet mogelijk.

Ook de keuze was toentertijd niet echt handig, zij hadden een effe zwarte pvc tegel gebruikt met een cementkleurige bies. Je ziet op een effe zwarte kleur echt alles, de meest kleine krasje is zichtbaar.

Stalen verstuurd voor een PVC vloer Heemstede

Wij hebben contact gezocht met onze klant betreffende de keuze die jaren geleden gemaakt is. En wij mochten daarna ons advies geven voor de oplossing. Zij wilde weer terug richting de zwarte kleur. Maar wel een type die minder krasgevoelig is en waar minder krassen zichtbaar zijn.

Wij hebben bij deze klant vaker Tarkett Id Inspiration gebruikt zonder enige problemen. de keuze was toen erg simpel. Een mooie zwarte PVC strook van Tarkett was eenvoudig gekozen nadat wij een kleine selectie hebben verstuurd naar deze klant. Dit door de snelle bezorging van de stalen van Tarkett.

Verzekering

Omdat er een schade was ontstaan door een lekkage door een vaatwasser, hebben wij geadviseerd om dit te verhalen op de inboedelverzekering. Uiteraard als de verzekering deze claim accepteert. Na twee weken kregen wij groen licht om alles in gang te zetten.

Nadat de vloer was besteld, hebben wij de bestaande vloer verwijderd. Want wij kunnen nog steeds niet plakken op een natte vloer. De ondervloer hebben wij 10 dagen laten drogen. Dan weten we zeker dat de vloer droog is en dat we zonder problemen de nieuwe pvc strook kunnen verlijmen op de ondervloer.

Scratchnomore

Ook hebben wij de stoelen voorzien van nieuwe beschermvoetjes. De oude beschermvoetjes waren op, als zij deze niet hadden vervangen zat de nieuwe pvc vloer Heemstede zeer snel onder de krassen. En dit wilde wij en uiteraard ook de klant niet.

Scratchnomore is absoluut de oplossing tegen krasschade aan vloeren.

Wil u ook een pvc vloer Heemstede neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  

 

 

IMG-20160620-WA0002 IMG-20160620-WA0003 IMG-20160620-WA0004 pvc-vloer-heemstede (4) pvc-vloer-heemstede (1) pvc-vloer-heemstede (2) pvc-vloer-heemstede (3)

Home >>PVC vloer Heemstede

Wij helpen u graag verder neem contact op