+31 (0)33-456 21 50

Specialistisch Vloeronderhoud Amersfoort | 2020

Wij zijn naar Amersfoort geweest voor een  klant , daar hadden wij vorig jaar de vloer gelegd , met 1x perodiek schoonmaak. 

 

Specialistisch Vloeronderhoud Amersfoort

Specialistisch Vloeronderhoud AmersfoortSmart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

 

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar je heel lang plezier van hebt.

Het uitvoeren van een goed onderhoudsprogramma heeft een positief effect op het uiterlijk en de prestatie van de vloerbedekking.

Bij Projectvloeren Specialist weten we als geen ander dat uw vloer het visitekaartje van uw organisatie is. Maar bij intensief gebruik kan uw vloer natuurlijk gebruikssporen of slijtage gaan vertonen. Als specialist in vlekkeloos vloeronderhoud houden wij uw vloer altijd in perfecte staat. 

Vloeren die wij periodiek voor u kunnen onderhouden.

Unieke behandelingen

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Home >>Specialistisch Vloeronderhoud Amersfoort

Wij helpen u graag verder neem contact op