+31 (0)33-456 21 50

Staan in Amsterdam | 2016

Deze klant had bij een collega stalen aangevraagd, die heeft hij ook gekregen. Echter daarna nooit niks meer van gehoord. De stalen liggen er nog steeds.

De eigenaar heeft ons gevonden op internet, wij hebben een afspraak met de klant gemaakt om te kijken wat voor tapijttegels hij wilde. Maar dat was nog niet alles, want hij wilde 2 kleuren tapijt en een inspiratie foto of tekening. Wij hebben diverse voorstellen gemaakt voor deze klant. uiteindelijk is er de Modulyss OnLine 2 geworden in 2 kleuren.

Wij hebben de tapijttegels gelegd tijdens kantooruren, de overlast is tot het minimum beperkt. Waardoor iedereen zoveel mogelijk heeft kunnen werken, soms tijdelijk op een andere werkplek.

Dit project had nog een uitdaging want we mochten niet met de tradioneele semipermanent lijm worden gebruikt, want bij verhuizing moet de vloer in oude staat worden opgeleverd. De oplossing was hier TacTiles,  TacTiles zijn kleine doorzichtige en klevende kunststof vierkantjes die onder de hoeken van tapijttegels worden geplaatst om ze stevig aan elkaar vast te maken. TacTiles bieden een eenvoudige manier van installeren van tapijttegels zonder gebruik te hoeven maken van lijm.

Hierdoor is de vloer snel te installeren, omdat  in tegensteling tot lijm  geen wachttijd vereist is om te drogen. De ondervloer blijft bovendien vrij van lijm zodat de tegels na het installeren nog gemakkelijk te verplaatsen en te vervangen zijn.

Met andere woorden tapijttegels kunnen snel,schoon en eenvoudig worden geïnstalleerd

Staan Amsterdam (3) Staan Amsterdam (2) Staan Amsterdam (11) Staan Amsterdam (12) Staan Amsterdam (1) Staan Amsterdam (7) Staan Amsterdam (6)

Home >>Staan in Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op