+31 (0)33-456 21 50

Tapijt Reinigen Barneveld | 2019

Een tapijt is erg duurzaam, maar helaas is deze vloerbekleding wel wat lastiger te reinigen dan bijvoorbeeld een pvc vloer. Zitten er vlekken op uw tapijt, dan moet u flink uw best doen om deze vlekken te verwijderen zonder het tapijt verder te schaden. Vaak heeft u geen idee hoe u dit moet doen, maar wilt u de lelijke vlekken wel van uw vloerbekleding af krijgen? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor tapijtreiniging in Barneveld.

neem contact met ons op

Tapijt reinigen met Smart Care Trio in Barneveld

Wij hebben voor een vaste relatie van ons tapijt gereinigd in Barneveld. Want op deze locatie komt een nieuwe huurder. Tapijt was nog te mooi om te vervangen maar een reinigingsbeurt was zeker nodig.

800 m2 tapijtreinigen is geen enkele probleem voor Projectvloeren Specialist. Wij reinigen op basis van kristallen. 

Tapijt reinigen met Smart Care Trio wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Tapijtreiniging in Barneveld: voor wie?

De dienstverlening van Projectvloeren Specialist op het gebied van tapijtreiniging in Barneveld is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met een smerig tapijt in Barneveld en omgeving. Het kan gaan om een tapijt met meerdere kleine vlekken of gebruikssporen (bijvoorbeeld door vieze schoenen), maar ook om een tapijt met een enkele grote vlek. U kunt Projectvloeren Specialist inhuren als bedrijf, instelling  bedrijven, instellingen, gemeenten en scholen. Wij hebben als Projectvloeren Specialist heeft door de jaren heen al vele organisaties geholpen met het reinigen van tapijten, waaronder bedrijven, instellingen, gemeenten en scholen. 

Gegarandeerd resultaat met Projectvloeren Specialist

De professionals van Projectvloeren Specialist weten niet alleen hoe hardnekkige vlekken uit uw tapijt kunnen verdwijnen, maar ook hoe dit kan gebeuren zonder het tapijt verder te beschadigen. Door in de tapijtreiniging van Projectvloeren Specialist te investeren in uw bedrijfspand in Barneveld, weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt voor uw investering. Meer weten?      Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Tapijt Reinigen Barneveld

Home >>Tapijt Reinigen Barneveld

Wij helpen u graag verder neem contact op