+31 (0)33-456 21 50

Tapijt stroken Visgraat | 2020

Tapijtstroken Den Bosch | 2020

Wij leveren en installeren graag tapijtstroken in Den Bosch.  Ook deze keer zijn we in Den Bosch geweest om dit te doen.

Tapijttegels Den bosch

Wij zijn benaderd door een nieuwe klant, om tapijtstroken in visgraat te leggen

Er was laatst al een verdieping gedaan met precies dezelfde stroken en kleuren.Dat is de Desso Traverse. Zij waren niet al te spreken over de vloer. Wij hebben precies gedaan wat de klant of had gevraagd , en het is erg mooi geworden. De klant was zeer tevreden over ons en onze weerkwijze, alles in overleg , want er waren merdere mensen die moesten werken. Dus moesten we blijven overleggen wat er verstandig was zodat we allemaal verder konden gaan. Wij van Projectvloeren specialist denken graag mee met de klant en andere werklieden die ter plekke bezig zijn.

Desso Restart

Wij moesten alleen leggen dus in dit project hebben wij hier geen gebruik van gemaakt. Maar wij denken verder dan onze neus lang is en daarom vermelden wij dit hierin alsnog.

De groei van de wereldbevolking zet steeds meer druk op onze natuurlijke hulpbronnen en het milieu. We maken de cirkel rond. We helpen onze klanten bij het beheer van vloerbekledingsafval en dragen ons steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Door deel te nemen aan ReStart® dragen bedrijven een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie. 

 

Tapijttegels

 

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Hoofddorp. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>Tapijt stroken Visgraat

Wij helpen u graag verder neem contact op