+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Almere | 2019

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Almere.  Ook deze keer zijn we in Almere geweest om dit te doen.

Tapijttegels Almere

Wij zijn benaderd door een nieuwe klant, wel via BNI om zijn vloer te beleggen met Tapijttegels. Omdat de keuze erg groot, hebben wij een afspraak gemaakt met deze klant.

Om de klant op de goede keuze te maken hebben wij met behulp van stalenboeken gekeken wat ongeveer de wens was.  Een effe tapijt was niet geheel de juiste bedoeling, lichtbeige met een structuur was mischien wel de oplossing. Maar uiteindelijk was 2 kleuren antraciet met een hoog laag structuur de tapijttegel.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op IVC Carpet tiles Shared Path.

Dit is een tapijtplank die in de lengte van het gebouw gelegd moest worden.

IVC FLEX LOK was hier de oplossing.

Tapijttegels AlmereWij konden geen anti slip gebruiken omdat we het op rubber moesten leggen (rubber is vettig). Zo hebben wij een manier gevonden hoe het wel vast ligt maar toch weer niet. Wij hebben namelijk Flex Lok gebruikt. Dat zijn stickers die plak je niet op de vloer want het plakt maar aan 1 zijde. Dus de tapijttegels liggen zwevend op de vloer! Ideaal voor o.a. situaties waarbij wij niks op de vloer kunnen plakken. Het FlexLok- systeem probeert de tegel niet op de vloer te houden, maar vergrendelt elke tegel in plaats van de tegel eromheen, waardoor een zwevende vloer ontstaat. Dit maakt het de perfecte oplossing voor verhoogde vloersystemen waarbij toegang tot de panelen vereist is. Het maakt ook vervanging eenvoudig . Mocht een tegel ooit beschadigd raken, verwijder dan gewoon de beschadigde tegel, pak een paar FlexLok-lipjes en vervang de tegel snel. Zie je? Het is zo simpel.

 

 

Tapijttegels

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Almere. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>Tapijttegels Almere

Wij helpen u graag verder neem contact op