+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Bilthoven | 2019

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Bilthoven.  Ook deze keer zijn we in Bilthoven geweest om dit te doen.

Tapijttegels Bilthoven

Wij zijn onlangs benaderd door een vaste klant , om Tapijttegels te leggen in een zorginstelling.

Om de klant op de goede keuze te helpen hebben wij met behulp van stalenboeken gekeken wat ongeveer de wens was. Uit onze gesprekken ging het om een zorginstelling die nog wel toereikbaar zou moeten blijven voor als mensen in en uit willen. dus vandaar Tapijttegels omdat je dan desnoods staptegels kan uitleggen voor de mensen die daar werken en met Tapijttegels ben je snel klaar. De wens was om de ruimte een beetje op te fleuren dus vonden ze rood een mooie kleur.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op desso stratos.

Tapijttegels

 

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Driebergen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>Tapijttegels Bilthoven

Wij helpen u graag verder neem contact op