+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Blaricum | 2020

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Blaricum.  Ook deze keer zijn we in Blaricum geweest om dit te doen.

Desso Essence Maze 

Vanuit ons eigen netwerk kregen wij een telefoontje of wij op korte termijn een vloer konden installeren. We hebben dezelfde dag een afspraak gemaakt.

Een basis tapijt was net te simpel, we kwamen uit op de Desso Essence Maze vloertegel. Het geblokte effect was de uitstraling die zij ontzettend mooi vond.

Wij hebben deze project binnen 5 werkdagen gerealiseerd.

Tapijttegels soms ook vloertegels genoemd.

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Driebergen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

tapijttegels Blaricum 2 tapijttegels Blaricum 3

Home >>Tapijttegels Blaricum

Wij helpen u graag verder neem contact op