+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels De Bilt | 2019

Tapijttegels De BiltWij zijn benaderd door een vaste klant om 25 m2 tapijttegels te leggen op Tac tiles. Tac Tiles zijn stickertjes die plakken aan 1 zijde , die zijde ligt boven dus die plak je op de tapijttegels en ligt los op de vloer. Dit is vooral makkelijk als je een vloer hebt waar je niet kan of niet mag plakken. Wij hadden daar o.a. de gangen en een aantal vleugels gedaan met hetzelfde tapijt de Interface Transformation. 

Tapijttegels Recyclen

Het zou fantastisch zijn om oude tapijttegels recyclen. Wij hebben contact opgenomen met Desso in het kader van Desso Restart. Zij wilden graag deze tegels retour nemen om de garens te recyclen. Dus hebben wij bij dit project, gebruik gemaakt van Desso Restart.

Desso Restart

De groei van de wereldbevolking zet steeds meer druk op onze natuurlijke hulpbronnen en het milieu. We maken de cirkel rond. We helpen onze klanten bij het beheer van vloerbekledingsafval en dragen ons steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Door deel te nemen aan ReStart® dragen bedrijven een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie. 

Home >>Tapijttegels De Bilt

Wij helpen u graag verder neem contact op