+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Driebergen | 2019

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Driebergen.  Ook deze keer zijn we in Driebergen geweest om dit te doen.

Tapijttegels Driebergen

Wij zijn benaderd door een vaste klant , om Tapijttegels te leggen over Marmoleum in een bejaardenflat.

Om de klant op de goede keuze te helpen hebben wij met behulp van stalenboeken gekeken wat ongeveer de wens was. Uit onze gesprekken ging het om een bejaardenflat die nog wel toereikbaar zou moeten blijven voor als mensen in en uit willen. antreciet was gelijk de doelstelling.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op desso essence maze

Tapijttegels

 

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Driebergen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

Home >>Tapijttegels Driebergen

Wij helpen u graag verder neem contact op