+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Hoofddorp | 2019

Wij leveren en installeren graag tapijttegels in Hoofddorp.  Ook deze keer zijn we in Hoofddorp geweest om dit te doen.

Tapijttegels Hoofddorp

Wij zijn benaderd door een vaste klant, om zijn vloer met breed tapijt eruit te halen en te vernieuwen.

Om de klant op de goede keuze te helpen hebben wij met behulp van stalenboeken gekeken wat ongeveer de wens was. Uit onze gesprekken ging het al snel over een kantoor omgeving met vaste plekken en flex werkplekken. De keus ging al snel naar een antreciet kleur. 

Uiteindelijk is de keuze gevallen op Desso Stratos.

Desso Restart

Ook in dit project hebben wij hier gebruik van gemaakt. Helaas kon Desso deze tapijt wat eruit kwam alleen verbranden.  Dat waren de gevolgen van keuzes uit het verleden. Maar dank zij ons weten zij nu beter.

De groei van de wereldbevolking zet steeds meer druk op onze natuurlijke hulpbronnen en het milieu. We maken de cirkel rond. We helpen onze klanten bij het beheer van vloerbekledingsafval en dragen ons steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Door deel te nemen aan ReStart® dragen bedrijven een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie. 

Tapijttegels Leusden

Tapijttegels

 

Tapijttegels is de meest duurzame product op het gebied van vloerbedekking.

  • Tapijttegels zijn eenvoudig te reinigen 
  • Fijnstof reducerend
  • Eenvoudig te vervangen
  • Gemaakt van gerycyclde grondstoffen
  • Loose lay : geen permanente lijm nodig

Dit zijn enkele voordelen van tapijttegels. Er zijn vele soorten tapijttegels of vloerbedekking? Schakel dan Projectvloeren Specialist in voor Tapijttegels in Hoofddorp. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in tapijtegels.

Periodiek onderhoud

Iedere vloer vraagt om een andere aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten we wat een vloer nodig heeft om zijn perfecte staat te behouden of terug te krijgen. Onze kennis combineren we met innovatieve technieken en kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om ervoor te zorgen dat uw vloer na onderhoud  weer als nieuw is.

Smart Care Trio, is een uinieke manier van tapijtreinigen, dit gebeurt op basis van Kristallen. Met deze reiniging wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

 

Home >>Tapijttegels Hoofddorp

Wij helpen u graag verder neem contact op