+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels in Gorinchem | 2018

Tapijttegels in Gorinchem 

Deze klant heeft voor haar project gekozen voor de Desso Essence en Desso Essence Stripe.

Tapijttegels in Gorinchem

Projectvloeren Specialist levert en legt regelmatig tapijttegels in Gorinchem. Ons assortiment varieert van zowel kwalitatief als scherp geprijsd tapijttegel.  Vanuit regio Gorinchem weet men ons met regelmaat te vinden voor ons uitgebreide assortiment tapijt. Denk daarbij aan tapijttegel, een fraai hoogpolig tapijt, tapijt met een uniek stijlvol motief of een chique karpet. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf en maak een afspraak in onze showroom!

Reactie van onze klant

We zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer, krijgen hoop complimenten over de vloer. Complimenten voor jullie zoons, ze hebben een mooie vloer gelegd! Carmen Holman Office Manager IT Concern

5 redenen waarom u kiest voor de Projectvloeren Specialist

  • Uitgebreid assortiment.
  • 100% kwaliteit.
  • Minimaal 5 jaar garantie op uw aankoop.
  • Meer dan 3 generaties lang ervaring in de Projectvloeren

Maak direct een afspraak in onze vernieuwde showroom!

Showroom

Welkom in de vernieuwde showroom van Knulst Tapijt Vloeren! In onze showroom hebben wij een uitgebreide tapijtcollectie voor u gepresenteerd. Van praktische tapijttegels of PVC voor uw kantoor tot vloerkleden en karpetten met stijlvolle motieven en dessins. U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs via het contactformulier.


 

Tapijttegels Geldermalsen (1) Tapijttegels Geldermalsen (2) Tapijttegels Geldermalsen (3) Tapijttegels Geldermalsen (4) Tapijttegels Geldermalsen (5)

Home >>Tapijttegels in Gorinchem

Wij helpen u graag verder neem contact op