+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels Leusden | 2019

Wij zijn benaderd door een vaste klant om 1800 m2 tapijttegels te vervangen. Dus verwijderen en installeren van nieuwe tapijttegels. De klant had al een keuze gemaakt voor Ege tapijttegels, voor ons is dat geen probleem.  Er was reeds door een andere bedrijf al een vloer gelegd met ege tapijt.

Maar die klus was niet verlopen hoe zij het voor ogen hadden gehad, met name de reparatie aan de ondervloer was niet goed uitgevoerd.

Tapijtegels Leusden

Wij hebben we deze klus verdeeld in 2 fases van c.a. 900 m2 per verdieping.  Echter doodzonde om de oude tapijttegels te verbranden. Wij als projectvloeren Specialist heeft daar een oplossing voor.

Tapijttegels Recyclen

Het zou fantastisch zijn om oude tapijttegels recyclen. Wij hebben contact opgenomen met Desso in het kader van Desso Restart. Zij wilden graag deze tegels retour nemen om de garens te recyclen. Dus hebben wij bij dit project, gebruik gemaakt van Desso Restart.

Desso Restart

De groei van de wereldbevolking zet steeds meer druk op onze natuurlijke hulpbronnen en het milieu. We maken de cirkel rond. We helpen onze klanten bij het beheer van vloerbekledingsafval en dragen ons steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu.

Door deel te nemen aan ReStart® dragen bedrijven een steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu, en aan de overstap naar een circulaire economie. 

Tapijttegels Leusden

Home >>Tapijttegels Leusden

Wij helpen u graag verder neem contact op