+31 (0)33-4562150

Vloeren in de zorg

De juiste vloerkeuzes en goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar je heel lang plezier van hebt.

Vloeren in de zorg  moet naast functionaliteit en prestatie van de vloer, is in de ouderenzorg ook de juiste entourage van groot belang. Prettig wonen, werken en verblijven is dan ook ons uitgangspunt bij het creëren van de sfeer in de ruimte. Iedereen moet zich thuis voelen maar  vooral voor bewoners, bezoek én personeel. 

Van Receptie en publieke ruimten, Gangen, Cleanrooms en operatiekamers, Afdelingen voor beeldvorming, Patiëntenkamer, Badkamer, Kantine en cafetaria, Behandelkamers, Sterilisatieruimte, Toiletten, Trappen , Serverruimte, Administratieve ruimten en Opslag. Iedere vloer heeft zijn specifieke toepassing. Daarom beiden wij de vloerscan aan.

Verbeter de ruimte, begin met de vloer.Gratis Vloeren Scan

ONZE DIENSTEN

Projectvloeren Specilaist heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de projectstoffering en heeft een assortiment dat enkel en alleen uit hoogwaardige producten bestaat. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en milieueisen. Wij als Projectvloeren Specialist verdiepen zich in de nieuwste trends en zijn om die reden altijd in staat om u van betrouwbare en actuele informatie te voorzien. Wij bezoeken graag uw locatie om de ruimte te bekijken en u over de mogelijkheden in de categorie vloeren tandartsen te adviseren. Wanneer u interesse heeft bespreken wij met u de opdracht en doen u vervolgens graag een scherp aanbod in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en materialen volgen onze stoffeerders regelmatig trainingen bij leveranciers. Al de medewerkers zijn daarnaast in het bezit van een VCA- certificaat. Het leggen van vloeren dient, om verzekerd te zijn van een goed resultaat, vakkundig te gebeuren. Met een mooi afgewerkte vloer ziet uw praktijk er representatief uit. Projectvloeren Specialist adviseert u daarom om haar ervaren stoffeerders de vloerbedekking te laten leggen. Zo bent u bent u verzekerd van een optimale resultaat.

 


 

 

>Vloeren in de zorg

Wij helpen u graag verder neem contact op