+31 (0)33-456 21 50

Desso Essence de ideale vloeroplossing voor uw kantoor

17-06-2023

Desso Essence de ideale vloeroplossing voor uw kantoor

Desso Essence

Bent u op zoek naar de ideale vloeroplossing voor uw kantoor? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Desso Essence is dé oplossing die alles heeft wat u zoekt. Deze hoogwaardige en duurzame vloerbedekking biedt niet alleen een prachtig design, maar ook tal van praktische voordelen. In deze blogpost vertellen we u graag meer over waarom Desso Essence de perfecte keuze is voor uw kantoorruimte. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van deze fantastische vloer!

Desso Essence is een vloeroplossing die perfect past bij uw kantoor. Met 31 kleuren om uit te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste tint vindt die past bij uw interieur. Maar Desso Essence biedt meer dan alleen esthetiek - het wordt geleverd met DESSO ProBase-standaardrug en optioneel met EcoBase-tapijtrug, wa

Wat is Desso Essence?

Desso Essence is een innovatieve vloeroplossing die perfect geschikt is voor kantoren. Het combineert duurzaamheid, comfort en stijl op een unieke manier. Deze tapijttegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele vloeren.

Eén van de belangrijkste voordelen van Desso Essence is het feit dat het bijdraagt aan een gezonde werkomgeving. De tapijttegels zijn anti-allergisch en verminderen de verspreiding van stofdeeltjes in de lucht, wat essentieel is voor mensen met allergieën of astma.

Daarnaast zorgt Desso Essence ook voor geluidsisolatie, waardoor het lawaai in uw kantoor tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt het niet alleen prettiger om te werken, maar vermindert ook stress en vermoeidheid onder medewerkers.

Met verschillende kleuren- en patroonopties kunt u gemakkelijk uw eigen persoonlijke touch toevoegen aan uw werkruimte met Desso Essence. Het creëren van sfeer kan dus eenvoudig worden bereikt door middel van deze praktische vloeroplossing.

 

Voordelen van Desso Essence

Desso Essence is een innovatieve vloeroplossing die perfect past bij kantoren van alle soorten en maten. Het biedt tal van voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit.

Een van de belangrijkste voordelen van Desso Essence is dat het gemaakt is van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware belastingen. De vezels zijn stevig en slijtvast, waardoor ze lang meegaan zonder hun oorspronkelijke uitstraling te verliezen.

Daarnaast heeft Desso Essence ook een geluiddempende werking. Dit betekent dat het omgevingsgeluid tot wel 30% kan verminderen, wat resulteert in een rustigere werkplek waarin medewerkers zich beter kunnen concentreren.

De vloerbedekking heeft ook een antistatische werking, wat essentieel is in ruimtes met veel elektronische apparatuur zoals computers. Hierdoor worden elektrostatische ladingen afgevoerd via de vloerbedekking in plaats van door de apparatuur zelf, waardoor beschadigingen aan machines worden voorkomen.

Kortom, er zijn talloze redenen waarom Desso Essence de perfecte keuze is voor u.

Kleurkeuzes en ontwerpopties

Kleurkeuzes en ontwerpopties zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van de perfecte vloeroplossing voor uw kantoor. Bij Desso Essence heeft u talloze opties om uit te kiezen, van neutrale tinten tot levendige kleuren die passen bij de stijl van uw bedrijf.

Bovendien biedt Desso Essence mogelijkheden voor creatieve ontwerpen op maat, zoals het toevoegen van logo's of speciale afbeeldingen die uw merkidentiteit weerspiegelen. Dit geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan uw ruimte, maar ook een professionele uitstraling die indruk zal maken op klanten en bezoekers.

Naast esthetische overwegingen is Desso Essence ook functioneel en duurzaam. De tapijttegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes in uw kantoor.

Of u nu op zoek bent naar iets subtiels of juist opvallends, met de kleur- en ontwerpopties van Desso Essence vindt u gegarandeerd de perfecte vloeroplossing voor uw bedrijf.

ProBase, EcoBase, en SoundMaster tapijtrug opties

De keuze voor de juiste tapijtvloer is van essentieel belang voor een optimale werkomgeving. Naast het esthetische aspect, spelen ook duurzaamheid en akoestiek een rol. Desso Essence biedt met ProBase, EcoBase en SoundMaster tapijtrug opties voor elke behoefte een geschikte oplossing.

ProBase is gemaakt van gerecyclede materialen en zorgt voor extra stabiliteit en comfort. EcoBase bestaat volledig uit gerecycled materiaal waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan circulaire economie. SoundMaster heeft geluidsabsorberende eigenschappen waardoor het ideaal is voor ruimtes waarin veel gesproken wordt of waar stilte gewenst is.

Het gebruik van deze verschillende tapijtruggen in combinatie met de hoge kwaliteit garens zorgen ervoor dat Desso Essence niet alleen mooi oogt maar ook functioneel perfect aansluit bij uw wensen als werkgever én werknemer.

Kortom, met Desso Essence maakt u niet alleen een bewuste keuze qua design maar ook op gebied van duurzaamheid en akoestiek komt deze vloeroplossing tegemoet aan alle eisen die gesteld worden in de

Cradle to Cradle® certificering

Cradle to Cradle® certificering is een belangrijk aspect van de Desso Essence vloeroplossing die het onderscheidt van andere vloeren op de markt. Dit certificaat geeft aan dat de materialen die gebruikt zijn bij het maken van deze vloer volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat als we ooit besluiten om deze vloer te vervangen, we er zeker van kunnen zijn dat onze impact op het milieu minimaal zal zijn.

Bovendien houdt Cradle to Cradle® ook rekening met sociale factoren, zoals arbeidsomstandigheden en eerlijke beloningen voor werknemers in alle fasen van productie. Het is dus niet alleen goed voor ons kantoor, maar ook goed voor de mensen die eraan hebben gewerkt.

Dus als u overweegt uw kantoorvloeren te vernieuwen, overweeg dan zeker Desso Essence met Cradle to Cradle® certificering. Niet alleen krijgt u een mooie en functionele vloeroplossing, maar u draagt ook bij aan een duurzamere wereld!

 

Desso Essence Collectie

De Desso Essence collectie is de nieuwste aanwinst in het assortiment van vloeroplossingen van Desso. Deze collectie biedt een perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid voor uw kantoor. Het subtiele ontwerp heeft een tijdloze uitstraling en past zich gemakkelijk aan bij verschillende interieurontwerpen.

Niet alleen is deze vloer esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch. De structuur zorgt voor minder geluidsoverlast en geeft daardoor een rustige werkomgeving. Daarnaast is deze tapijttegelcollectie gemaakt met ECONYL®-garen dat wordt geproduceerd door gerecyclede visnetten, wat betekent dat u niet alleen investeert in uw eigen bedrijf maar ook in onze planeet.

Of het nu gaat om grote open ruimtes of kleine kantoren, de Desso Essence collectie zorgt ervoor dat elke ruimte er prachtig uitziet zonder afbreuk te doen aan functionaliteit. Met zijn eenvoudige installatieproces is het mogelijk om snel resultaat te boeken met minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen op stijl

Ontdek de Desso Essence Collectie:

Desso Essence

Desso Essence Stripe

Desso Essence Structure

Desso Essence Maze

Desso Tapijttegels

 

Conclusie

De Desso Essence is niet alleen een perfecte vloeroplossing voor uw kantoor, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Met de mogelijkheid om gerecyclede materialen te gebruiken en het feit dat de tapijttegels volledig recyclebaar zijn, draagt u bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Bovendien biedt deze vloeroplossing vele voordelen op het gebied van akoestiek en ergonomie. De zachte textuur vermindert geluidsoverlast in uw kantoorruimte, terwijl de flexibele onderlaag zorgt voor extra comfort tijdens het lopen en staan.

Daarnaast heeft de Desso Essence tal van designopties die passen bij elke stijl of merkidentiteit. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en afmetingen om uw ruimte naar wens aan te passen.

Kortom, met de Desso Essence krijgt u niet alleen een mooie esthetische uitstraling van uw kantoorruimte, maar ook diverse functionele eigenschappen die positief bijdragen aan het welzijn van uzelf én onze planeet.

Home >>Desso Essence de ideale vloeroplossing voor uw...

Wij helpen u graag verder neem contact op