+31 (0)33-456 21 50

Waarom Projectvloeren Specialist

We leveren en leggen vloerbedekking aan zakelijke klanten. Wij zijn Een gedreven team van vloerenfreaks met een passie voor vloeren, service en snelheid.

Maar dat hoeft niet als je er zelf geen behoefte aan hebt. We hebben veel vaste klanten door onze persoonlijke aanpak. We denken met je mee. En we nemen je werk uit handen. 

Razendsnelle service

Er zijn geen lange wachttijden aan de telefoon. Op je aanvraag ontvang je dezelfde dag nog een offerte. Vaak zelfs al binnen 48 uur!

Eigen project adviseur

Dat klinkt heel chique, maar het is vooral héél gemakkelijk. Je doet namelijk zaken met een expert, iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie en gebruik. Zelfs op afstand kunnen we je perfect ondersteunen en van advies voorzien.

Offerte op maat

We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften.

Scherpe prijzen voor A-merken.

Onze prijzen zijn concurrerend door ons hoge inkoopvolume. De Projectvloeren Specialist behoort tot één van de grootste vloerenspecialisten in Nederland. 

Eindeloos veel keuze

Je hebt eindeloos veel keuze tussen type vloeren, merken en kleuren en onze adviseurs helpen je graag met deze keuze. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en rechtstreekse relatie met onze fabrikanten zijn wij voordeliger dan jouw lokale vloerenwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij jouw wensen. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor jouw organisatie van belang zijn.

Perfect gelegd

Het leggen van een perfecte vloer is een vak. Onze ambachtsmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van de beste professionele bedrijfsvloeren door heel Nederland. Wij zijn daarom altijd snel ter plaatse en je hoeft nooit lang te wachten op uitvoering. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland. Onze werktijden passen we aan op jouw wens. Met onze legservice garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren.

Wereldmerken

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Ook de Nederlandse merken zitten in onze top-10 ''meest verkochte vloeren''. Wat dacht je van Desso uit Waalwijk, Forbo uit Krommenie of Heuga Interface uit Scherpenzeel? Omdat wij veel zaken doen met deze fabrikanten, zijn onze inkoopprijzen scherp. Dit betekent automatisch dat we jou een goede passende prijs kunnen bieden. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Met name vloerbedekking, tapijttegels en vloertegels zijn de laatste jaren weer sterk in opkomst.

Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ideaal te vervangen bij een vlek of beschadiging! Ze kunnen worden voorzien van een unieke luchtzuiverende werking.!(niet teveel uitroeptekens achter elkaar) Neem bijvoorbeeld de Desso Airmaster tapijttegel die fijnstof vasthoudt! Dit is bij uitstek hét projecttapijt voor scholen en/of zorginstellingen. Jouw keuze van een harde vloer kan een linoleum of marmoleum vloer zijn, of harde onderhoudsarme PVC vloeren met een print naar wens. Hierbij kan je kiezen uit PVC stroken of PVC tegels.

 Je kunt ons altijd even bellen voor informatie over producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer +31 (0)33-456 21 50. Liever eerst zelf een richtprijs berekenen? Dit is mogelijk bij de optie: ''Offerte Aanvragen''. Indien je je afvraagt hoe het product er in het echt uitziet, dan bieden wij de mogelijkheid om een staal aan te vragen van het desbetreffende product.

Passie voor vloeren

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Projectvloeren Specialist is één van de grotere spelers op de markt van projectstoffering. Onder de term van projectstoffering wordt verstaan: het leveren én aanbrengen van projectvloerbedekking, -gordijnen, -zonweringen, bij bedrijven en instellingen. Van idee tot uitvoering, ben je bij ons op het juiste adres.

Periodiek Onderhoud vloeren

Ook voor periodiek onderhoud van vloeren kunt u bij ons terecht. Deze service beiden wij aan omdat wij regelmatig geconstateerd hebben dat het onderhoud van vloeren, door reguliere schoonmaakbedrijven vaak te wensen overlaat en/of dat waardoor de garantie op uw vloer kan vervallen.

Zekerheid voor alles, laat ons de het periodieke onderhoud uitvoeren. Zo kunt u langer genieten van uw vloer.  

 

 • Familiebedrijf
 • Al 3 generaties zijn wij actief in de projectstoffering. Dit staat voor ruim 50 jaar ervaring. 
 • Wij nemen onze eigen restafval mee. (u krijgt 2% van het totale aankoopbedrag gecrediteerd, als wij dit niet hebben gedaan)
 • 5 jaar garantie op alle het legwerk
 • Verzekerde garantie mogelijk (geef dit s.v.p. wel vroegtijdig aan)
 • Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologie in onze branche.
 • Wij denken graag mee in design en vloerkeuzes.
 • Erkend leerbedrijf
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • ISO 14001 gecertificeerd
 • Wij zijn in staat om grote klanten te bedienen en nog belangrijker tevreden achter te laten.

Home >>Waarom Projectvloeren Specialist

Wij helpen u graag verder neem contact op