+31 (0)33-456 21 50

Legservice

Legservice Projectvloeren Specialist

  • Gegarandeerd vakwerk en garantie.
  • Alle service onder 1 dak! Wij zijn uw aanspreekpunt.
  • 100% betrouwbaar. Wij zijn blij als u dat ook bent!

Totaalconcept bij Projectvloeren Specialist

Bij Projectvloeren Specialist kunt u kiezen voor een totaalconcept zodat u geen omkijken meer heeft naar het leggen van projecttapijt: van advies over de keuze van projecttapijt tot en met het verwijderen of vervangen en leggen ervan. Wij bieden u dit totaalconcept als legservice aan ongeacht waar u gevestigd bent in Nederland.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Advies over projecttapijt leggen

Voordat wij uw projecttapijt leggen, kiest u de kleur en het dessin uit. U kunt er ook voor kiezen om patronen of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo te combineren zodat u een uniek vloerdesign krijgt. Wij beschikken over een breed assortiment en voorzien u dan ook graag van advies over de juiste keuze. Wij weten precies welke eigenschappen ons projecttapijt heeft en welk soort tapijt qua kleur en design het beste in uw interieur past. Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf of u ons advies opvolgt of dat u toch zelf de kleur en het dessin tapijttegel kiest.

Legservice Projectvloeren Specialist

U bepaalt of u gebruik wilt maken van onze legservice. Wat houdt deze legservice precies in?

Onze projectadviseurs die de projectleiding op zich nemen zijn uw eerste aanspreekpunt.

De vloerbedekking wordt gestoffeerd op een stoffeerklare ondervloer: Stoffeerklaar wil zeggen dat de ruimtes droog en leeg zijn (volgens de normen van de desbetreffende fabrikant) zodat wij snel en efficiënt kunnen werken.

  • Bijkomende handelingen die komen kijken bij stofferingen, is bijvoorbeeld het egaliseren van de vloer en het slopen en afvoeren van uw bestaande vloerbedekking. Uiteraard kunnen wij dit indien gewenst voor u verzorgen.
  • Het leggen van marmoleum, rubber en projectvinyl vloeren behoort ook tot onze mogelijkheden.
  • als u het door ons laat leggen, heeft 100% garantie van desbetreffende fabrikant, want wij stofferen volgens de richtlijnen van de fabrikant

Wilt u meer weten over onze legservice of vrijblijvend meer informatie over ons projecttapijt?  Of heeft u een advies of een second opinie nodig betrekkende product of vloerkeuze.

Neem contact met ons op

 

Home >>>Legservice

Wij helpen u graag verder neem contact op