+31 (0)33-456 21 50

Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

We staan vandaag de dag  voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Projectvloeren Specialist  zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. 

Samenwerken met betrouwbare partners op het gebied van duurzaamheid.

Als vloerenspecialist hebben we veel aan de natuur te danken. Maar onze natuurlijke bronnen zijn niet eindig. Tijd om iets terug te doen.

In Tarkett hebben wij een betrouwbare Partner gevonden die verantwoordelijk en extra bewust om met grondstoffen, en we gaan steeds een stapje verder. Tarkett ReStart® is een baanbrekende terugname- en recyclingprogramma; gebruikte vloeren  o.a. Tarkett, Desso enz. die worden ingezameld en worden zoveel mogelijk hergebruikt als nieuwe ingrediënten voor nieuwe vloeren!

   
   

PROJECTVLOEREN SPECIALIST VOOR DUURZAAMHEID

Wij gaan verder dan alleen recycling

Als Projectvloeren Specialist kijken we verder, graag worden wij al betrokken vanaf de productkeuze wat we op de vloer willen.

We begrijpen wat de impact van onze producten in elke fase van hun levenscyclus is. Van productie tot gebruik, maar ook na gebruik van het product. Want wat er aan het einde van de levensduur van een product gebeurt, is net zo cruciaal als wat er tijdens de productie gebeurt.

Bekijk wat Projectvloeren doet om de CO2-uitstoot te verminderen:

  • Gebruik maken van gezonde Materialen
  • Duurzaam installeren
  • Duurzaam onderhouden 
  • Recycling achteraf

Home >>Duurzaamheid

Wij helpen u graag verder neem contact op