+31 (0)33-456 21 50

DESSO Essence Elements

20-09-2023

DESSO Essence Elements

Ontdek de harmonie in elk interieur met DESSO Essence Elements

Welkom bij onze nieuwste ontdekking in de wereld van interieurdesign - de DESSO Essence Elements collectie. Als je op dit moment in de overwegingsfase zit voor een nieuwe vloer, ben je hier op de juiste plek. Deze collectie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een weldaad voor je leef- of werkomgeving. Laten we samen ontdekken wat DESSO Essence Elements zo uniek maakt.

Wat maakt DESSO Essence Elements zo bijzonder?

De kracht van de DESSO Essence Elements collectie zit in de harmonieuze ontwerpen die naadloos aansluiten bij elk denkbaar interieur. Geïnspireerd door de natuurlijke elementen - aarde, water, lucht en vuur - brengt deze collectie een unieke sfeer in elke ruimte. Of je nu een voorkeur hebt voor de rustgevende tonen van de aarde, de verfrissende tinten van water, de luchtige pastelkleuren of de energieke kleuren van vuur, er is altijd een design dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

De drie ontwerpen van de collectie

  • DESSO Essence Pure: Voor liefhebbers van minimalistisch design biedt Essence Pure een strak en tijdloos uiterlijk.
  • DESSO Essence Roots: Haal de natuur in huis met Essence Roots, waar organische vormen en aardetinten samenkomen.
  • DESSO Essence Traces: Voor een subtiele dynamiek in je interieur kies je voor Essence Traces, met zijn fijne lijnenspel.

Voordelen voor je interieur

Naast de esthetische waarde biedt de DESSO Essence Elements collectie ook talrijke functionele voordelen. De tapijttegels zijn voorzien van een akoestische backing, wat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van geluidsoverlast. Dit maakt de collectie ideaal voor zowel zakelijke als particuliere ruimtes die baat hebben bij een rustige omgeving. Bovendien zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor intensief gebruik, wat ze een duurzame keuze maakt.

Toepassingen in verschillende ruimtes

Of je nu een kantoorruimte, een ontspanningsruimte of een slaapkamer wilt inrichten, de DESSO Essence Elements collectie biedt veelzijdige mogelijkheden. In een kantooromgeving kan bijvoorbeeld de receptie worden getransformeerd tot een warm en uitnodigend visitekaartje van je bedrijf. En in huis creëer je met deze collectie eenvoudig een oase van rust en comfort.

 

Prijs en beschikbaarheid

Kwaliteit heeft zijn prijs, maar DESSO Essence Elements bewijst dat topdesign toegankelijk kan zijn. Met prijzen die beginnen bij €19,95 per m² is deze collectie een betaalbare optie voor iedereen die waarde hecht aan stijl, comfort en duurzaamheid. Bovendien zijn de designs vaak direct uit voorraad leverbaar, waardoor je niet lang hoeft te wachten op de realisatie van je droominterieur.

Waarom kiezen voor DESSO Essence Elements?

De keuze voor DESSO Essence Elements is een keuze voor duurzaamheid, stijl en kwaliteit. Deze collectie is niet alleen een verrijking voor je interieur, maar draagt ook bij aan een beter milieu dankzij het gebruik van gerecyclede materialen. Bovendien biedt de eenvoudige installatie zonder lijm een flexibele oplossing voor elke ruimte.

In de overwegingsfase is het belangrijk om alle opties zorgvuldig te bekijken. DESSO Essence Elements biedt een combinatie van design, duurzaamheid en functionaliteit die het overwegen meer dan waard is. Laat je inspireren door de natuurlijke harmonie en maak van je interieur een plek waar je je écht thuis voelt.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een harmonieuzer interieur? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom op afspraak. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze voor jouw ruimte.

Home >>DESSO Essence Elements

Wij helpen u graag verder neem contact op