+31 (0)33-456 21 50

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Interface Connected Ethos tapijttegels

11-07-2023

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Interface Connected Ethos tapijttegels

Welkom bij onze nieuwste blogpost, waarin we je meenemen op een ontdekkingsreis naar de natuurlijke schoonheid van Interface Connected Ethos tapijttegels! Als liefhebbers van duurzaam design en betoverende interieurs kunnen we niet wachten om je te laten kennismaken met deze prachtige vloeroplossing. Of je nu een commerciële ruimte wilt transformeren of gewoon je huis wil verfraaien, deze tapijttegels bieden zoveel meer dan alleen esthetiek. Dus trek je wandelschoenen aan en laten we samen verkennen hoe Interface Connected Ethos tapijttegels naadloos samensmelten met jouw levensstijl en de natuurlijke wereld om ons heen.


 

Wat is Interface Connected Ethos?

Interface Connected Ethos is een collectie tapijttegels die is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van het leven te benadrukken. De collectie bevat tapijttegels met unieke designs en kleuren die zijn geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Interface Connected Ethos is bedoeld om mensen te helpen hun huis of werkomgeving te personaliseren en een unieke sfeer te creëren.

CE200 i creëert een natuurlijke verbinding tussen uw ruimtes en of zones en maakt ze tot één geheel.

  Tegels 50x50  
CE100 32 Kleuren CE200 12 Kleuren CE100 32 Kleuren

Connected Ethos: nieuwe collectie CO2-neutrale tapijttegels van Interface

De Connected Ethos-collectie is CO2-neutraal over de gehele levenscyclus dankzij haar duurzame samenstelling en het Carbon Neutral Floors-programma van Interface. 
De tegels zijn vervaardigd uit gerecycleerde voorraden en worden geleverd met gereduceerd energiegebruik, minder transportemissies, lagere waterverbruiken en hernieuwbare energiebronnen.

Een ander voordeel van de Connected Ethos-collectie is dat deze een kalmerende en rustgevende uitstraling heeft. Door zijn lichte, effen tapijttegels kan het interieur een warme, aangename sfeer creëren.

De Connected Ethos-collectie heeft ook innovatieve opties zoals kabellagen die elektrische installaties beschermen of antistatische vezels die stof en statisch elektriciteit reduceren. Daarnaast is er ook een brede selectie kleuren en patronen om uit te kiezen om je vloer op maat te maken.


Interface Connected Ethos CE100 tapijttegels

Interface Connected Ethos CE100 herbergt 16 warme aardse kleuren naast 16 accentkleuren; gras- en junglegroen, ijzig blauw en koele grijstinten. Kleuren om ruimtes te creëren waar mensen tot rust kunnen komen, door de kalmerende elementen van de natuur. 

 


Interface Connected Ethos CE200 tapijttegel

Om een subtiele verbinding te realiseren tussen meerdere ruimtes, bestaat het tweede deel van de Connected Ethos-collectie uit CE200-tegels. CE200 is gemaakt om accentkleuren en aardetinten bij elkaar te brengen en creëert een natuurlijke verbinding tussen uw ruimtes en maakt ze tot één geheel. 
De CE200-tegel is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleurstellingen, waaronder lichte, donkere en neutrale tinten. De tegel heeft een textuur die bestaat uit golvende lijnen en patronen, wat de ruimte visueel interessanter maakt. 


Natuurlijke Inspiratie voor de Collectie:

Interface's Connected Ethos tapijttegels zijn geïnspireerd door de natuur. De collectie omvat veel verschillende ontwerpen, kleuren en texturen die je in de natuur tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan de rustgevende kleuren van een bos, het unieke patroon van een bloem of het prachtige uitzicht op een rivier.


Voordelen van Interface Connected Ethos Tapijttegels

Interface Connected Ethos tapijttegels zijn een uitstekende keuze voor elke ruimte. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Hieronder vindt u enkele voordelen van deze tapijttegels:

- Duurzaamheid: deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage. Ze zullen dus lang meegaan, ook in druk bezette ruimtes.

- Gemakkelijk te onderhouden: deze tegels hoeven niet veel onderhoud, ze zijn makkelijk schoon te maken met een stoffer of vochtige doek.

- Veiligheid: deze tegels hebben een antisliplaag waardoor ze veilig zijn om op te lopen, ook in natte ruimtes.

- Geluidsisolatie: deze tegels hebben goede geluidsisolatie-eigenschappen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor kantoren

Eigenschappen en Kwaliteiten

Interface Connected Ethos tapijttegels hebben veel unieke eigenschappen en kwaliteiten. Ten eerste zijn ze gemaakt van 100% natuurlijk materiaal, wat betekent dat ze erg duurzaam zijn. Ze zijn ook hypoallergeen en anti-statisch, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met allergieën of astma. Bovendien zijn deze tapijttegels heel gemakkelijk te onderhouden; je hoeft ze alleen af ​​te stoffen of te stomen om ze schoon te maken.


Toepassingen van Interface Connected Ethos Tapijttegels

Interface Connected Ethos tapijttegels zijn stijlvol en eenvoudig te installeren, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu op zoek bent naar vloerbedekking voor uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor, deze tapijttegels zullen de ruimte een luxe en natuurlijke uitstraling geven.


Tips voor het Uitkiezen van de Juiste Tegel

Als je op zoek bent naar een natuurlijke en duurzame vloeroplossing, overweeg dan Interface Connected Ethos tapijttegels. Deze tegels zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en stijlen. Bovendien zijn ze makkelijk te onderhouden en hebben ze een uniek ontwerp dat je huis een warme en uitnodigende uitstraling geeft.

Wanneer je Interface Connected Ethos tapijttegels overweegt, houd er dan rekening mee dat sommige soorten kleuren beter geschikt zijn voor bepaalde ruimtes dan andere.


Hoe onderhoud je Interface Connected Ethos tapijttegels

Dagelijks/wekelijks borstelstofzuigen is een pré, en een vloerborstel laag op de toerenteller is aanbevolen. Maak periodiek gebruik van milde reinigingsproducten voor tapijttegels om alles schoon te houden. Af en toe schrobben met warm water vermindert ook het risico op de ontwikkeling van bacteriën. Het is ook belangrijk om de plinten of randen van uw tapijttegel regelmatig te reinigen met een stofzuiger of een zachte doek. 


CO2-NEGATIEF TEGEN 2040

Interface beoogt niet enkel CO2-neutrale vloeren te maken,  maar ook CO2-negatieve vloeren. Om dit te bereiken, zal Interface samenwerken met klanten om duurzame materialen te gebruiken die hergebruikt worden, waaronder gerecyclede PET-vezels en bio-based materialen. Daarnaast willen ze hun eigen productieprocessen optimaliseren om energieverbruik te verminderen en zullen ze investeren in duurzame energiebronnen. Ook zullen ze actief deelnemen aan CO2-offsetprogramma's waardoor hun netto CO2-voetafdruk negatief wordt. Als alle bovenstaande stappen ondernomen worden, verwacht Interface door middel van hun ondernemingsstrategie echte CO2-negatieve resultaten tegen 2040 te behalen.


Conclusie

Conclusie: Interface Connected Ethos tapijttegels zijn een geweldige keuze voor elke ruimte. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een uniek ontwerp. De tapijttegels zijn ook eenvoudig te installeren en onderhouden.

Home >>Ontdek de natuurlijke schoonheid van Interface...

Wij helpen u graag verder neem contact op