+31 (0)33-456 21 50

Ontdek de vernieuwde Desso Desert tapijttegels: duurzamer, meer kleuren en een rustige uitstraling!

12-09-2023

Ontdek de vernieuwde Desso Desert tapijttegels: duurzamer, meer kleuren en een rustige uitstraling!

Welkom bij onze nieuwste blogpost, waarin we je meenemen op een spannende ontdekkingsreis door de vernieuwde wereld van Desso Desert tapijttegels! Of je nu een interieurontwerper bent die op zoek is naar duurzame en stijlvolle vloeroplossingen, of gewoon iemand die zijn huis wil transformeren met een rustige uitstraling - deze blogpost is voor jou! We onthullen niet alleen het adembenemende scala aan kleuren waaruit je kunt kiezen, maar ook hoe deze nieuwe collectie tegels duurzaamheid naar een hoger niveau tilt. Dus ga er lekker voor zitten en laat je inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van de vernieuwde Desso Desert tapijttegels!

Introductie Desso Desert tapijttegels

Desso Desert tapijttegels zijn de perfecte keuze voor een rustige en natuurlijke uitstraling. De tapijttegels zijn gemaakt van 57,9% gerecycled materiaal en zijn daardoor duurzamer dan ooit. Er is keuze uit verschillende kleuren, waardoor je altijd het perfecte tapijt voor je interieur kunt vinden.

Voordelen van de vernieuwde tegel

De nieuwe Desso Desert tegel is gemaakt van 57,9% gerecycled materiaal en 75% gerecycled garen de Desert is daarom duurzamer dan zijn voorganger. Daarnaast is hij verkrijgbaar in meer kleuren, waardoor je makkelijker een keuze kan maken die bij jouw interieur past. De Desert heeft een rustige uitstraling, waardoor hij ook perfect geschikt is voor een kantooromgeving.

Hieronder ziet u een instalatie in een kantoortuin met de Desso Desert.

Desso Desert in een kantooromgeving

Bekijk de nieuwe collectie van de Desso Desert

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De nieuwe Desso Desert tapijttegels zijn gemaakt van 57,9 gerecycled materiaal en zijn daarom duurzamer dan andere vloerbedekkingen. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk omdat ze minder water en energie verbruiken tijdens het productieproces. De tapijttegels hebben een rustige uitstraling door de naturelkleuren. 

DESSO Desert wordt standaard geleverd met onze betaalbare ProBase tapijt backing. De toevoeging van onze recyclebare EcoBase tapijttegelrug maakt deze collectie Cradle to Cradle® Silver gecertificeerd, volledig recyclebaar en zorgt voor een indrukwekkend lage circulaire CO2-voetafdruk van 2,32 CO2/m2*. Bovendien kan de nieuwe SoundMaster XLite akoestische backing worden toegevoegd voor een betere geluidsabsorptie.

Meer kleuren en een rustige uitstraling

Meer kleuren en een rustige uitstraling: dat is wat je kunt verwachten van de nieuwe Desso Desert vloertegels. Deze tegels zijn gemaakt van 75% gerecycled garen en zijn daardoor duurzamer dan ooit. Daarnaast zijn er nu ook tapijttegels in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je je kantoor helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.

Bekijk de nieuwe collectie van de Desso Desert

Levering standaard met ProBase tapijt backing

Levering met ProBase tapijt backing De nieuwe Desso Desert collectie is verkrijgbaar met ProBase tapijt backing. Dit maakt de tapijttegels steviger en duurzamer. ProBase is een uniek systeem dat ervoor zorgt dat de tapijttegel niet loslaat van de backing.

Conclusie

In deze blogpost hebben we de vernieuwde Desso Desert tapijttegels bekeken. We zagen dat ze duurzamer zijn, meer kleuren hebben en een rustige uitstraling hebben. We concludeerden dat deze tapijttegels perfect zijn voor elke ruimte!

Home >>Ontdek de vernieuwde Desso Desert tapijttegels:...

Wij helpen u graag verder neem contact op