+31 (0)33-456 21 50

Tapijttegels van Projectvloeren Specialist

09-06-2023

Tapijttegels van Projectvloeren Specialist

Ontdek de hoogwaardige Tapijttegels van Projectvloeren Specialist

Ben je op zoek naar hoogwaardige tapijttegels om jouw interieur een stijlvolle upgrade te geven? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Projectvloeren specialist heeft precies wat jij zoekt! In deze blogpost laten we je kennismaken met de topkwaliteit tapijttegels van dit toonaangevende bedrijf. Lees snel verder en ontdek hoe jij jouw vloer kunt transformeren met de prachtige tapijttegels van Projectvloeren specialist!

Wat zijn tapijttegels?

 

Tapijttegels zijn een van de meest populaire vloerbedekkingen voor zakelijke en residentiële toepassingen. Ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere vloeropties, waaronder een hoge mate van duurzaamheid, geluidsreductie en comfort. Bovendien zijn tapijttegels gemakkelijk te installeren en onderhouden. Tapijttegels zijn vloerbedekkingsproducten die bestaan uit een tapijtlaag en een onderlaag. Tapijttegels kunnen worden gelegd op vrijwel elk soort ondergrond, van gladde tot ruwe oppervlakken. Ze zijn eenvoudig te leggen en onderhouden en bieden een goede geluidsisolatie. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en dessins.

 

Voordelen van tapijttegels Tapijttegels

Tapijttegels zijn een uitstekende optie voor vloeren in zakelijke en openbare ruimtes. Ze bieden een aantal unieke voordelen, waaronder: -Eenvoudige en snelle installatie: tapijttegels kunnen makkelijk en snel worden geïnstalleerd, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het leggen van de vloer. -Kosteneffectief: tapijttegels zijn een kostenefficiënte optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare manier om hun vloeren te renoveren of aan te passen. -Duurzaam: tapijttegels zijn erg duurzaam en kunnen vele jaren meegaan, waardoor ze perfect geschikt zijn voor intensief gebruik in zakelijke of openbare ruimtes. -Veiligheid: tapijttegels bieden een hoge mate van veiligheid, wat belangrijk is in ruimtes waar veel mensen r ondlopen. Ze hebben een antisliplaag waardoor ze minder gevaarlijk zijn in natte omgevingen. -Geluidsreductie: tapijttegels helpen geluiden te absorberen, waardoor er minder herrie of echo is in openbare ruimtes. -Gemakkelijk te reinigen: tapijttegels zijn gemakkelijk schoon te maken, wat belangrijk is voor bedrijven die professionele hygiëne vereisen.

Tapijttegels van BLOQ, Interface, Desso, Tarkett, Forbo of ivc

BLOQ, Interface, Desso, Tarkett, Forbo of ivc zijn allemaal grote namen in de vloerbedekkingsindustrie. Elk van hen produceert hoogwaardige tapijttegels die perfect zijn voor elk soort project. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne uitstraling, er is zeker een merk dat aan al uw wensen kan voldoen. De tapijttegels van Desso/Tarkett zijn vooral bekend vanwege hun stevigheid en duurzaamheid. Ze hebben een breed scala aan kleuren, patronen en stijlen om uit te kiezen. Interface biedt ook veelzijdige opties met een focus op innovatieve ontwerpen en producten met hoogwaardige materialen. Desso produceert ook prachtige tapijttegels die gemakkelijk te reinigen zijn, perfect voor commerciële ruimtes. BLOQ is helemaal nieuw in de branche en biedt luxe tapijttegels in een breed scala aan kleuren en patronen om aan alle behoeften te voldoen. Tapijttegels van Interface zijn bekend om hun sterkte en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor lange levensduur in intensief gebruikte ruimtes. Forbo tapijttegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een moderne look. Ze zijn licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te installeren zijn. Daarnaast zijn deze tapijttegels uitstekend bestand tegen slijtage en verkleuring. IVC produceert ook kwaliteitsvolle tapijttegels met eenvoudige installatie en onderhoudsgemak. Ze hebben verschillende stijlen, kleuren en patronen om uit te kiezen, waardoor er voor elke ruimte een optie is. Kortom, er is een breed scala aan tapijttegels beschikbaar van de bovenstaande merken die perfect voldoen aan al uw vloerbedekkingsbehoeften. Neem de tijd om verschillende stijlen, kleuren en patronen te bekijken

Installatie service van Projectvloeren Specialist

Bij Projectvloeren Specialist kunt u terecht voor een complete installatie service van hoogwaardige tapijttegels. Onze ervaren vakmensen zullen uw nieuwe vloer snel en vakkundig installeren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een frisse en stijlvolle bedrijfsruimte of instelling.

Garantie op tapijttegels

Garantie op tapijttegels Als u kiest voor de hoogwaardige tapijttegels van Projectvloeren specialist, bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op onze vloeren. Dit betekent dat u bij eventuele problemen met de vloer terecht kunt bij ons. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken. U heeft 5 tot 15 jaar fabrieksgarantie op de tapijttegels, mits goed onderhouden.

Onderhoudstips voor tapijttegels

Onderhoudsroutine 1. Gebruik een geschikte stofzuiger De beste manier om uw tapijttegels op regelmatige basis te onderhouden, is het gebruik van een borstelstofzuiger De frequentie van de stofzuigbeurt hangt af van het gebruik van de ruimte - dagelijks: ingang, onthaal, gang, toonzaal ... - 2-3 keer per week: vergaderzaal, kantoorruimte met veel medewerkers ... - 1 keer per week: opslagruimte, kantoorruimte met weinig medewerkers .. 2. Verwijder vlekken meteen Eventuele vlekken verwijdert u beter meteen om permanente ontsiering van uw tegels te voorkomen. Elke soort vlek vraagt om een andere aanpak: - Watergebaseerde vlekken kunt u verwijderen met een schone witte doek en lauw water. Het gaat dan om vlekken door modder, koffie, thee, fruitsap, fruit, bloed, urine ... Verwijder eventuele droogresten met bijvoorbeeld een lepel, zodat u de tapijttegels niet beschadigt. Gebruik een schone witte doek of een paar keukendoeken om zo veel mogelijk vocht weg te nemen. Neem vervolgens een andere schone witte doek met lauw water en veeg en dep voorzichtig op de vlek. Begin langs de buitenranden en werk naar het midden toe. Probeer niet te wrijven en gebruik niet te veel water. Herhaal indien nodig, eventueel in combinatie met een gespecialiseerd reinigingsmiddel voor tapijten. - Oliegebaseerde vlekken moeten worden behandeld met een geschikt reinigingsmiddel voor tapijten en een witte doek. Het gaat dan om vlekken door vettig voedsel, verf, inkt, lijm ... Verwijder eventuele droogresten zo veel mogelijk (met bijvoorbeeld een lepel) en breng vervolgens wat tapijtreiniger aan op een schone witte doek om de rest van de vlek te behandelen. Begin langs de buitenranden en werk naar het midden toe. - Hardnekkige vuilresten en vlekken zoals kauwgom behandelt u beter met een gespecialiseerd product. Volg de instructies op de verpakking van het product.

Home >>Tapijttegels van Projectvloeren Specialist

Wij helpen u graag verder neem contact op