+31 (0)33-456 21 50

Mohawk Light Art: Ontdek de kracht van licht en textuur

Mohawk Light Art collectie

Mohawk Light Art brengt de wisselwerking tussen natuurlijk licht en pure geweven texturen tot uitdrukking in betaalbare tapijttegels voor hedendaagse ruimtes. De veranderende kleurtinten en spelende lichtinval geven een nieuwe betekenis aan het organische geweven textiel dat Light Art inspireert.

Twee mix-en-match designs creëren een collectie die ruimtes boven het gewone uittilt met elegante en natuurlijke vloertexturen. Gemaakt van solution dyed nylon voor lichtechte kleuren en uitstekende vlekbestendigheid, en met EcoFlex™ Statera voor een uitstekende dimensionale stabiliteit, functioneert Light Art prachtig in kantoren van alle groottes.

Voordelen van Mohawk Light Art tapijttegels:

  • Betaalbare oplossing voor hedendaagse ruimtes
  • Organische, geweven look geïnspireerd door natuurlijk licht
  • Twee mix-en-match designs voor creatieve vloerpatronen
  • Solution dyed nylon voor lichtechte kleuren en vlekbestendigheid
  • EcoFlex™ Statera voor uitstekende dimensionale stabiliteit

De Mohawk Light Art collectie omvat twee prachtige dessins:

Mohawk Flare

Mohawk Flare tapijttegels bieden een subtiel lineair patroon dat doet denken aan de reflectie van licht op geweven textiel. De zachte kleurschakeringen creëren een rustige en elegante uitstraling.

Mohawk Reflect

De Mohawk Reflect tapijttegels hebben een levendig, organisch patroon dat de textuur van geweven stof nabootst. De rijke kleuren en het speelse dessin voegen diepte en dimensie toe aan uw vloer.

Bij Van de Kuil, dé specialist in projectvloeren, begrijpen wij als geen ander het belang van een hoogwaardige en stijlvolle vloer.

Met onze jarenlange ervaring en expertise adviseren wij u graag over de mogelijkheden van Mohawk Light Art tapijttegels voor uw project.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe Mohawk Light Art uw ruimte kan transformeren.

Home >Mohawk Light Art

Wij helpen u graag verder neem contact op