+31 (0)33-456 21 50

BLOQ Renegade Amsterdam | 2021

Ontdek de veelzijdigheid van de Bloq Renegade tapijttegel

Bloq Renegade is een revolutionaire tapijttegel die de manier waarop we kantoorruimtes inrichten volledig heeft veranderd. Deze innovatieve vloeroplossing is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en duurzaam. In deze blogpost nemen we je mee in de wereld van Bloq Renegade en laten we zien hoe deze tapijttegel jouw kantooromgeving kan transformeren. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of een praktische oplossing voor geluidsreductie, BLOQ Renegade biedt het allemaal.

De voordelen van BLOQ Renegade tapijttegels

Bloq Renegade tapijttegels zijn onderdeel van de BLOQ The Binary Collectie en bieden tal van voordelen voor zowel commerciële als residentiële ruimtes. Deze tapijttegels zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en esthetiek, waardoor ze perfect passen in elke moderne omgeving.

Enkele voordelen van Bloq Renegade tapijttegels zijn:

 • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.
 • Eenvoudig onderhoud: Gemakkelijk schoon te houden en te vervangen indien nodig.
 • Flexibiliteit: Beschikbaar in verschillende kleuren en patronen om aan elke ontwerpbehoefte te voldoen.
 • Geluidsreductie: Helpt het geluidsniveau in drukke kantooromgevingen te verminderen.
 • 15 Jaar Fabrieksgarantie. volgens voorwaarden fabrikant

De BLOQ Renegade tapijttegels zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit.

Hoe BLOQ Renegade jouw kantoor kan transformeren

Het gebruik van Bloq Renegade tapijttegels kan een enorme impact hebben op de uitstraling en functionaliteit van jouw kantoorruimte. Hier zijn enkele manieren waarop deze tapijttegels jouw werkplek kunnen verbeteren:

 • Creëer verschillende zones: Gebruik verschillende kleuren en patronen om werk- en ontspanningsruimtes te definiëren.
 • Verbeter de akoestiek: De tapijttegels helpen om geluid te absorberen, wat bijdraagt aan een rustigere werkomgeving.
 • Verhoog de esthetische waarde: Met hun moderne en stijlvolle ontwerpen voegen Bloq Renegade tapijttegels een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.
 • Eenvoudige installatie: De modulaire aard van de tapijttegels maakt het eenvoudig om ze te installeren en te vervangen.

Door te kiezen voor Bloq Renegade tapijttegels, investeer je in een product dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een betere werkomgeving.

De veelzijdigheid van de BLOQ The Binary Collectie

De BLOQ The Binary Collectie, waar Bloq Renegade deel van uitmaakt, biedt een breed scala aan tapijttegels die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of je nu een kantoor, een winkel of een woonruimte wilt inrichten, deze collectie heeft iets te bieden. Enkele kenmerken van de BLOQ The Binary Collectie zijn:

 • Diverse ontwerpen: Van strakke, moderne patronen tot meer traditionele stijlen.
 • Kleuropties: Een breed scala aan kleuren om aan elke ontwerpbehoefte te voldoen.
 • Milieuvriendelijk: Gemaakt van duurzame materialen die minder belastend zijn voor het milieu.
 • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat zorgt voor een langdurige en probleemloze ervaring.

Met de BLOQ The Binary Collectie kun je elke ruimte transformeren tot een stijlvolle en functionele omgeving.

Waarom kiezen voor Bloq Renegade tapijttegels?

Bloq Renegade tapijttegels zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om Bloq Renegade tapijttegels te gebruiken in jouw volgende project:

 • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van de beste materialen voor een lange levensduur.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende toepassingen, van kantoren tot woonruimtes.
 • Eenvoudig onderhoud: Gemakkelijk schoon te houden en te vervangen indien nodig.
 • Stijlvol ontwerp: Beschikbaar in een breed scala aan kleuren en patronen om aan elke ontwerpbehoefte te voldoen.

Door te kiezen voor Bloq Renegade tapijttegels, investeer je in een product dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een betere werkomgeving.

Ontdek de mogelijkheden met Bloq Renegade

Ben je klaar om jouw kantoorruimte te transformeren met Bloq Renegade tapijttegels? Bezoek onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die deze innovatieve tapijttegels te bieden hebben. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van Bloq Renegade tapijttegels.

Bloq Renegade tapijttegels zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Met hun moderne ontwerpen en hoogwaardige materialen bieden deze tapijttegels een uitstekende oplossing voor elke ruimte. Bezoek onze showroom en ontdek hoe Bloq Renegade jouw kantooromgeving kan transformeren.

 

Uitstraling op kantoor BLOQ Renegade Amsterdam (2) BLOQ Renegade Amsterdam (3) BLOQ Renegade Amsterdam (4)

Home >>BLOQ Renegade Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op