+31 (0)33-456 21 50

BLOQ Renegade Amsterdam | 2021

Tapijttegels

De vloer geeft veel uitstraling aan de kantoor omgeving. Tapijt kent vele voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Tapijttegels zijn geschikt voor het dempen van geluiden die op kantoor gebruikelijk is, denk aan vergaderen, bellen, videocall maar ook van stemmen en voetstappen met maar liefst 25 tot 34 decibel. Daarnaast is tapijt energiebesparend, aangezien het warmte isoleert.

Uitstraling is zeer bepalend voor de sfeer op kantoor

De vloer is zeer bepalend voor de uitstraling op een kantoor. In deze situatie is alles erg steriel in inspiratieloos, persoonlijk zou ik diep ongelukkig worden in deze kantoorruimte.  Dit gaat ten kosten aan motivatie, inspiratie. Kans op ziekteverzuim stijgt aanzienlijk. 

 

 

BLOQ Renegade Amsterdam 

Deze bijzonder mooie tapijttegel van BLOQ hebben wij toegepast in dit kantoor op aangeven van de klant. De Renegade is beschikbaar in twintig karakteristieke kleuren en doet denken aan steenvlakten en met vuursteen bedekte kliffen. De kleuren variëren van koele betontinten van organische mineralen, tot warmere groene aardtinten en terracottabruine kleitinten.

BLOQ Renegade 937

De keuze viel op de Renegade 937 Ash.

BLOQ Renegade 937 AshDit is een mooie 2 kleurige grijze tapijttegel. Wij hebben de gehele ruimte gelegd met deze kwaliteit. 

De klant was bijzonder blij, en wist ons al te vertellen dat er binnenkort meerdere gelegd moest gaan worden.

 

 

Uitstraling op kantoor BLOQ Renegade Amsterdam (2) BLOQ Renegade Amsterdam (3) BLOQ Renegade Amsterdam (4)

Home >>BLOQ Renegade Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op