+31 (0)33-456 21 50

BLOQ Renegade Amsterdam | 2021

Hoe de BLOQ Renegade tapijttegel een kantoor in Amsterdam heeft getransformeerd

Welkom bij onze nieuwste blogpost, waarin we je meenemen op een spannend avontuur door de stijlvolle straten van Amsterdam. Vandaag duiken we dieper in op hoe de BLOQ Renegade tapijttegel een kantoorruimte heeft getransformeerd tot een ware oase van creativiteit en inspiratie. Ben jij benieuwd naar het geheim achter deze revolutionaire vloertegel? Lees dan snel verder en ontdek hoe dit unieke product jouw kantooromgeving kan veranderen!

Wie is BLOQ Carpettiles

BLOQ Carpettiles is een  bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van modulaire tapijtlapjes. Het bedrijf is opgericht door twee broers uit Nederland met een passie voor innovatief design. Hun producten worden gebruikt om unieke en kleurrijke patronen te creëren, wat resulteert in een elegant, modern en aantrekkelijk interieur. BLOQ Carpettiles biedt een breed assortiment aan stijlen, kleuren en maten, waardoor iedere ruimte geoptimaliseerd kan worden. De tapijttegels zijn duurzaam, makkelijk schoon te houden en ideaal voor gebruik in thuis of kantoren.

Hoe heeft de BLOQ Renegade tapijttegel een kantoor in Amsterdam getransformeerd?

Een leeg kantoor   in Amsterdam is getransformeerd met BLOQ Renegade tapijttegels. De tegels zijn vervolgens gecombineerd met andere materialen zoals staal en kleurrijke accessoires om een moderne en warme sfeer te creëren die perfect aansluit bij de identiteit van het bedrijf. De BLOQ Renegade tapijttegels geven een luxe uitstraling en voegen een niveau van luxe toe aan de ruimte. Ze kunnen ook worden gebruikt om verschillende zones te markeren, waardoor het kantoor veel meer overzichtelijk wordt. Daarnaast helpen de tegels het geluidsniveau in de ruimte te reduceren, wat belangrijk is in een kantooromgeving.

BLOQ Renegade 937

De keuze viel op de Renegade 937 Ash.

BLOQ Renegade 937 AshDit is een mooie 2 kleurige grijze tapijttegel. Wij hebben de gehele ruimte gelegd met deze kwaliteit. 

De klant was bijzonder blij, en wist ons al te vertellen dat er binnenkort meerdere gelegd moest gaan worden.

 

 

Uitstraling op kantoor BLOQ Renegade Amsterdam (2) BLOQ Renegade Amsterdam (3) BLOQ Renegade Amsterdam (4)

Home >>BLOQ Renegade Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op