+31 (0)33-456 21 50

Desso Stratos tapijttegels Leiden | 2021

De zoektocht naar duurzame vloeren kan complex en verwarrend zijn, en soms heeft u simpelweg niet alle informatie die u nodig heeft.

Zo kwam de gemeente leiden bij ons met een hulp vraag om te helpen om weloverwogen keuze te maken voor hun gerenoveerde kantoor.

Tapijttegels van alle merken

Op onze website staan erg veel verschillende merken tapijttegels. En dan hebben we het niet over de verschillende type en kwaliteiten.  Om een duidelijk beeld te krijgen van hun wensen, hebben wij een afspraak gemaakt om een vloerscan te maken om alle opties te bespreken wat handig en verstandig is.

Wensen van de klant

De klant had specifieke wensen met betrekking tot de de keuze van de tapijttegels

  • Duurzaam
  • Recyclebaar content
  • Geschikt voor kantooromgeving

Dat is een zeer ruim begrip, want alle tegels zijn duurzaam geproduceerd en bevatten recyclebaar content en zijn geschikt voor kantoorgebruik.

Kleur stelling is belangrijk, maar eigenlijk was een circulaire vloer die zij zochten.

Desso Stratos

Is één van de producten die volledig circulair is, De nog altijd populaire DESSO Stratos-collectie biedt al lang functionaliteit, betaalbaar en stijl. Stratos en Stratos Blocks behoren tot de meest populaire producten van Tarkett en zijn een begrip in de markt omdat ze zowel esthetisch als functioneel zijn en betaalbaar. 

  • Desso Stratos is eindeloos recyclebaar

  • Goed voor mens en planeet.

  • Ftalaatvrij

Desso Stratos verkrijgbaar in 24 kleuren

Stratos is verkrijgbaar in een bijzonder gevarieerd kleurenpalet van maar liefst 24 kleuren. Zeven originele kleuren combineren perfect met nieuwe warme en koele neutrale kleuren en 12 opvallende accenttinten. Nu de kleuren helder geel, roze, oranje, groenblauw, aquamarijnen aubergine zijn toegevoegd, hebben architecten en ontwerpers een speels palet in handen dat gemakkelijk en effectief kan worden gecombineerd met de 6 Stratos Blocks ontwerpen. Hiermee kunt u een opvallend ontwerp creëren, dat voldoet aan alle wensen van de eindgebruikers.

Desso Stratos Blocks Leiden (3) Desso Stratos Leiden (2) Desso Stratos Leiden

Home >>Desso Stratos tapijttegels Leiden

Wij helpen u graag verder neem contact op