+31 (0)33-456 21 50

Interface Ice Breaker Amsterdam | 2023

Duurzaamheid ontmoet design: Waarom we kozen voor Interface Ice Breaker in dit project Amsterdams project

Welkom bij onze blog post over Interface Tapijttegels, een duurzame keuze voor vloerbedekking in Amsterdam! Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en stijlvolle optie voor uw vloeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. In deze post zullen we de vele voordelen van Interface Tapijttegels bespreken, waarom ze perfect passen bij de duurzame levensstijl van Amsterdam en hoe ze kunnen bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Lees verder om meer te ontdekken over dit innovatieve product dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook esthetisch aantrekkelijk is!

Ice Breaker is makkelijk in uw interieurontwerp te integreren en is ontworpen voor uw budget. De collectie is gedurende de gehele levensduur CO2-neutraal.  Standaard Fabrieksgarantie is 15 jaar mits goed gelegd en onderhouden.


Interface Icebreaker 

Interface Icebreaker als vloerkleed

Interface Icebreaker is een tapijttegel   die vorm en kleur combineert met voelbaar comfort. De tegel heeft een subtiele reliëffiguur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren die samen een rustige en warme sfeer creëren. Door de akoestische eigenschappen van Interface Icebreaker zorgt de tegel voor een optimaal geluidsniveau in elke ruimte. De tegel is geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waardoor uw pand gezelliger wordt gemaakt terwijl het nog steeds comfortabel voelt.


Wat zijn Tapijttegels?

Tapijttegels is de meest verkochte product voor vloerbedekking in kantoren en andere commerciële omgevingen. Dit type vloerbedekking is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, meestal worden polyamide garens gebruik . Tapijttegels zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, stijlen en maten. Ze zijn makkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze een populaire keuze voor bedrijven die vaak moeten veranderen van de uitstraling van hun ruimtes. Tapijttegels bieden ook voordelen zoals geluidsisolatie, slijtvastheid en duurzaamheid. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken met een regelmatige stofzuigerbeurt of een lichte bevochtigingsoplossing.


Waarom kiezen voor Interface Tapijttegels in Amsterdam?

Interface is wereldleider op het gebied van modulaire vloerbedekking en levert een geïntegreerde collectie van tapijttegels en veerkrachtige vloerbedekking die een duurzame, aantrekkelijke en comfortabele oplossing biedt voor elk interieur. De tapijttegels van Interface zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een lange levensduur en kunnen worden aangepast aan uw stijl en behoeften. Bovendien zijn de tegels volledig recyclebaar en hebben ze een hoge sterkte- en slijtvastheid. Als u op zoek bent naar tapijttegels in Amsterdam, dan is Interface Tapijttegels de beste optie.


Duurzaamheid van Interface Tapijttegels

Duurzaamheid zit in het DNA van Interface . Onze tapijttegels zijn ontworpen om te presteren, duurzaamheid te verbeteren en jarenlang mee te gaan.

Onze tapijttegels zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal dat veel hergebruikt kan worden. We hebben ook een aantal lijnen met 100% gerecycled materiaal die helpen bij het verminderen van afval en milieuverontreiniging. Bovendien is de productie ervan geoptimaliseerd om energie-efficiëntie en luchtkwaliteit te verbeteren.

Onze tapijttegels worden ook getest op lage VOC-emissies om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn voor mens en milieu. Ons assortiment bevat ook een selectie milieuvriendelijk producten die voldoen aan de hoogste standaarden voor organisch vriendelijk.


Voordelen van Interface Tapijttegels

Tapijttegels zijn makkelijk te leggen, gering snijverlies en voldoen aan aan de hoogste kwaliteits- en brandveiligheids eisen. 

1. Tapijttegels hebben een hoge geluidsdemping in vergelijking met harde vloeren zoals laminaat, parket of tegels.

2. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en duurzaam dankzij hun sterkte en slijtvastheid.

3. Tapijttegels kunnen eenvoudig worden verwisseld als er iets misgaat met een bepaalde tegel.

4. Ze zijn gemaakt van veilige materialen die minder allergenen vrijgeven dan andere vloeropties, waardoor ze een uitstekend alternatief zijn voor mensen die allergisch zijn voor stof of pollen.

5. Ze voegen kleur en warmte toe aan de ruimte, wat het interieur visueel aantrekkelijk maakt en comfortabeler voelt om in te verblijven.

 

Interface Ice Breaker Amsterdam

Home >>Interface Ice Breaker Amsterdam

Wij helpen u graag verder neem contact op