+31 (0)33-456 21 50

Moduleo 55 Expressive Amersfoort | 2021

Op zoek naar de look van een natuurlijke houten of stenen vloer, maar dan zonder de bijbehorende moeite? Dan zijn luxevinyltegels (LVT) de perfecte oplossing voor uw project.

Sterk, waterbestendig, eenvoudig te plaatsen en onderhoudsvriendelijk, deze vloeren zijn niet voor niets uiterst populair. LVT-vloeren: praktisch én mooi.

Moduleo 55 Expressive Shades 62880

 

In deze huisartsenpraktijk ligt deze bijzondere PVC tegels van IVC.  Door de sfeervolle inrichting komt de vloer geheel tot zijn recht.

 

 

 

 

Moduleo 55 Expressive

Bij Moduleo 55 Expressive gaan verbeelding en innovatie hand in hand. De collectie omvat twaalf dessins, die variëren van natuurlijk naar abstract: van natuurgetrouwe reproducties naar unieke creaties. Bovendien beschikt Moduleo 55 Expressive over de beste dimensionale stabiliteit op de markt en een 0,55 mm dikke laag die bestand is tegen krassen, vlekken, slijtage en water. Perfect geschikt voor matig tot intensief commercieel gebruik. Deze collectie biedt u een ongeziene creatieve vrijheid. De dessins zijn zorgvuldig afgewerkt tot de laatste plank of tegel, waardoor een complexe look ontstaat die onmogelijk te evenaren is met andere materialen. Combineer willekeurige puzzelpatronen en unieke structuren, en geef uw project een heel eigen uitstraling.

Wenst u meer info over Luxury Vinyl Tiles of de andere vloeroplossingen van IVC? Of kunnen we u helpen met uw boeiend project? We staan voor u klaar.

Moduleo 55 Expressive Amersfoort Moduleo 55 Expressive Amersfoort (2) Moduleo 55 Expressive Amersfoort (3)

Home >>Moduleo 55 Expressive Amersfoort

Wij helpen u graag verder neem contact op