+31 (0)33-456 21 50

Ontdek de stijlvolle tapijttegel BLOQ Renegade gelegd in Hernen! | 2023

Ben je op zoek naar een vloerbedekking die zowel stijlvol als duurzaam is voor je kantoor? Dan zijn de BLOQ Renegade tapijttegels precies wat je nodig hebt! In deze blog nemen we je mee naar Hernen, waar we deze prachtige tapijttegels hebben gelegd. Ontdek hoe deze tegels niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook elke ruimte een unieke uitstraling geven.

Introductie van de BLOQ Renegade tapijttegel

BLOQ Renegade staat voor een moderne en stijlvolle tapijttegel die perfect past in zowel woon- als werkomgevingen. Gemaakt van 100% polypropyleen, zijn deze tegels uiterst duurzaam en slijtvast. Bovendien zijn ze waterafstotend, wat ze ideaal maakt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens. Verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, vind je altijd een BLOQ Renegade tapijttegel die naadloos aansluit bij jouw stijl en wensen.

Kleuren en afmetingen

Met 18 verschillende kleuren, waaronder grijs, zwart, bruin, maar ook levendige tinten zoals groen, oranje en blauw, biedt BLOQ Renegade voor ieder wat wils. De tegels hebben een afmeting van 50 bij 50 centimeter en zijn 6,9 millimeter dik.

Voordelen van BLOQ Renegade

BLOQ Renegade tapijttegels zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn eenvoudig te leggen, vergen weinig onderhoud en zorgen voor een comfortabele loopervaring. Het unieke design maakt dat je vloer er altijd tiptop uitziet. Met een contactgeluidisolatie van 26 dB creëer je een rustige werkplek. Ideaal voor scholen en kantooromgevingen. Dankzij de stevige 100% Polymide Solution Dyed Nylon zijn deze tapijttegels geschikt voor intensief gebruik. Met de diverse kleurcombinaties vind je altijd de perfecte match voor jouw interieur.

Andere toepassingen van BLOQ Renegade

BLOQ Renegade tapijttegels zijn veelzijdig in gebruik. Of je nu een vloerkleed wilt leggen of een volledige kantoorvloer wilt bekleden, deze tapijttegels zijn geschikt voor elk kantoor, hotel of instelling.

Conclusie

Kiezen voor BLOQ Renegade tapijttegels betekent kiezen voor een mooie, stijlvolle en duurzame vloerbedekking voor je kantoor. Ze zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk en bieden diverse voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen, zoals een lange levensduur, een breed scala aan kleuren en stijlen, en uitstekende geluidsisolatie. Met BLOQ Renegade creëer je een comfortabelere en professionelere werkomgeving.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over hoe BLOQ Renegade jouw ruimte kan transformeren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met het realiseren van jouw ideale vloer.

BLOQ Renegade BLOQ Renegade (2)

Home >>Ontdek de stijlvolle tapijttegel BLOQ Renegade...

Wij helpen u graag verder neem contact op