+31 (0)33-456 21 50

Ontdek de stijlvolle tapijttegel BLOQ Renegade gelegd in Hernen! | 2023

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame vloerbedekking voor jouw kantoor? Dan moet je de BLOQ Renegade tapijttegel ontdekken! In deze blog nemen we je mee naar Hernen, waar deze prachtige tapijttegels zijn gelegd. Lees verder om te ontdekken hoe deze tegels niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook een unieke uitstraling aan elke ruimte geven.

Introductie van de BLOQ Renegade tapijttegel

BLOQ Renegade is een stijlvolle en moderne tapijttegel die perfect geschikt is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Deze tegel is gemaakt van 100% polypropyleen en is daardoor zeer duurzaam en slijtvast. Ook is de tegel waterafstotend, waardoor hij ideaal is voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers of keukens. BLOQ Renegade tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, waardoor er altijd een tegel is die perfect aansluit bij uw wensen en stijl.

De kleuren en afmetingen van de BLOQ Renegade

BLOQ Renegade is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren: grijs, zwart, bruin maar ook groen oranje en blauw De tegels zijn 50 centimeter bij 50 centimeter en 6,9 millimeter dik.

De voordelen van het gebruik van BLOQ Renegade

BLOQ Renegade tapijttegels zijn een stijlvolle en praktische vloeroplossing. Ze zijn makkelijk te leggen, onderhoudsarm en bieden een aangename loopervaring. Daarnaast zorgt het unieke design ervoor dat uw vloer er altijd stijlvol uit zal zien. 26 db Contactgeluidisolatie, zorgt voor een stille werkplek Tapijttegels zijn een populaire vloerbedekking op school en in kantooromgevingen. Ze zijn gemakkelijk te leggen, onderhoudsarm en bieden een comfortabele loopervaring. BLOQ Renegade tapijttegels zijn een stijlvolle optie die perfect past in elk interieur. De tapijttegels van BLOQ Renegade zijn gemaakt van een stevige 100% Polymide Solution Dyed Nylon die voor zwaar projectgebruik beschikbaar is. De tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties waardoor je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur.

Andere manieren om met BLOQ Renegade te werken

Er zijn vele manieren waarop je BLOQ Renegade kunt gebruiken. Deze stijlvolle tapijttegel is perfect voor elke ruimte op kantoor. Je kunt het als vloerkleed leggen, of als volledige tapijt in uw kantoor, hotel of instelling.

Conclusie

De conclusie is dat de BLOQ Renegade tapijttegel een mooie en stijlvolle keuze is voor het bekleden van de vloer in uw kantoor. Het is duurzaam, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een perfecte optie is voor elke kantoorruimte. Het heeft ook een aantal voordelen ten opzichte van andere vloeren, zoals een lange levensduur, een breed scala aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, en het biedt geluidsisolatie om ruis in de werkomgeving te dempen. Al met al is de BLOQ Renegade tapijttegel een geweldige optie voor kantoorvloeren, waarmee u een comfortabeler en professioneler gevoel creëert.

BLOQ Renegade BLOQ Renegade (2)

Home >>Ontdek de stijlvolle tapijttegel BLOQ Renegade...

Wij helpen u graag verder neem contact op