+31 (0)33-456 21 50

Vloerbedekking Zeist | 2017

Vloerbedekking Zeist.

Wij hebben voor een vaste klant in Bosch en Duin vloerbedekking gelegd. Echter hadden zij we voorwaarden gesteld aan deze vloerbedekking.

Duurzaam, maatschappelijk verantwoord en een mooie frisse uitstraling. Dat waren de minimaale eisen waar de tapijttegels moeste voldoen. En omdat het een zorginstelling betreft moest er ook op de centjes gelet worden. 

Projectvloeren Specialist

Wij als de specialist op het gebeid van projectvloeren hebben samen met de zorginstelling gekeken naar de diverse fabrikanten. De zorg instelling had nog een eis Cradle to Cradle (afval is voedsel), het oude tapijt moet op de juiste manier worden afgevoerd. En op welke manier wordt deze dan gerecycled. 

Desso Grain

Er werd zelfs een binnenhuis architect ingeschakeld viel de toch op de Desso Grain. Echter deze was nog met een bitumrug. Wij kregen direct de vraag kan het ook in een ecobase uitvoering, want deze tapijttegels met Ecobase rug kunnen toch geupcycled worden.  Uiteraard kan Desso Grain worden uitgevoerd met ecobase rug.

Leveren en Leggen

Wij leveren en leggen graag vloerbedekking in Zeist, maar dan wel de juiste kwaliteit. En dat is bij ons absolute geen probleem. Met merken zoals Desso, Interface Modulyss en oa. Forbo. Hebben wij een brede scala van mogelijkheden en producten die zeer goed te combineren is. 

 

 

Vloerbedekking Zeist (7) Vloerbedekking Zeist (5) Vloerbedekking Zeist (4)

Home >>Vloerbedekking Zeist

Wij helpen u graag verder neem contact op