+31 (0)33-456 21 50

Interface CircuitBac Green - de duurzaamste keuze in tapijtbackings

21-06-2018

Interface CircuitBac Green - de duurzaamste keuze in tapijtbackings

CircuitBac Green is dé nieuwste innovatie op het gebied van ondervloeren voor tapijttegels. Voor de milieuvriendelijkste prestaties maakt CircuitBac Green gebruik van een mix van biologisch plastic en minerale vulstof. Het biomateriaal biedt een koolstofnegatief alternatief voor bestaande materialen voor backings, wat betekent dat tijdens de productie meer koolstof wordt geabsorbeerd dan uitgestoten – en brengt ons zo een stapje dichterbij ons doel om het klimaat niet meer negatief, maar juist positief te beïnvloeden, Interface 'Climate Take Back-missie™'.

Met CircuitBac Green wordt de algehele koolstofvoetafdruk van de voltooide tapijttegel aanzienlijk verminderd. De totale gerecyclede en biologische inhoud van een product met CircuitBac Green is, afhankelijk van het complete ontwerp, maximaal 87%.

CircuitBac Green bestaat uit lagen biologische plastics van polymeren, die van natuurlijke oliën en harsen zijn gemaakt, en een gerecyclede vuller van kalksteen. De hele rug is versterkt met glasvezel voor optimale stabiliteit en duurzaamheid. Net als andere ruggen van Interface voldoet CircuitBac Green aan de hoogste normen. n heeft het de vormstabiliteit voor een lijmvrije installatie met behulp van TacTiles

Neem voor meer informatie contact met ons op, of download onze backings-brochure.

(bron Interface)

Home >>Interface CircuitBac Green - de duurzaamste keu...

Wij helpen u graag verder neem contact op