+31 (0)33-456 21 50

Tac Tiles

04-07-2016

Tac Tiles

TacTiles: de slimme oplossing voor tapijttegels

Waarom kiezen voor TacTiles?

Bij Projectvloeren Specialist begrijpen we dat je op zoek bent naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je tapijttegels te leggen. Daarom introduceren we TacTiles, een innovatieve oplossing van Interface, een toonaangevende naam in de vloerbedekkingsindustrie. Sinds 2006 zijn er al meer dan 40 miljoen vierkante meter tapijt geïnstalleerd met TacTiles. Dit maakt TacTiles de bewezen methode om tapijttegels te leggen zonder lijm.

Wat zijn TacTiles?

TacTiles zijn transparante plastic vierkantjes van 75 x 75 mm, gemaakt van PET, hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor drinkflesjes. Deze vierkantjes verbinden tapijttegels horizontaal aan elkaar, waardoor een ‘zwevende vloer’ ontstaat die niet uitzet of krimpt. Dit betekent dat je geen lijm nodig hebt, en je voorkomt kleverige rommel en beschadiging van de ondervloer.

Voordelen van TacTiles

TacTiles bieden tal van voordelen die het leggen van tapijttegels niet alleen eenvoudiger, maar ook duurzamer maken:

  • Geen lijm nodig: Je hebt geen lijm nodig voor het leggen van Interface-tapijttegels.
  • Geen droogtijd: Er is geen wachttijd, je kunt direct genieten van je nieuwe vloer.
  • Milieuvriendelijk: TacTiles bevatten nagenoeg geen vluchtige organische stoffen (VOC’s) en zijn niet schadelijk voor de ondergrond.
  • Bestand tegen vocht- en temperatuurwisselingen: Dit maakt TacTiles ideaal voor verschillende omgevingen.
  • Eenvoudig te veranderen en te recyclen: TacTiles maken het makkelijk om tapijttegels te vervangen of te recyclen zonder lijmresten.

Hoe werkt het?

Het gebruik van TacTiles is eenvoudig en snel. Je plaatst de TacTiles tussen de tapijttegels, waardoor ze stevig aan elkaar verbonden worden. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame vloer die makkelijk te onderhouden is. Bovendien zijn TacTiles verkrijgbaar in handige dozen van 500 stuks, met een totaalgewicht van slechts 1 kg.

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe TacTiles jouw vloerproject kunnen verbeteren? Download dan de brochure van Interface voor uitgebreide informatie en specificaties.

Bij Projectvloeren Specialist staan we klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften rondom vloerbedekking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we voor een prachtige en duurzame vloer!

Home >>Tac Tiles

Wij helpen u graag verder neem contact op