+31 (0)33-456 21 50

Desso Desert ideaal tapijttegel voor kantooromgeving

04-01-2024

Desso Desert ideaal tapijttegel voor kantooromgeving

Welkom bij onze nieuwste blogpost over de Desso Desert - dé ideale tapijttegel voor kantooromgevingen! Of je nu een modern en stijlvol kantoor hebt of juist een meer traditionele werkplek, het gebruik van hoogwaardige vloerbedekking kan zorgen voor een comfortabele en professionele uitstraling. En dat is waar de Desso Desert tapijttegel in beeld komt. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over deze veelzijdige tapijttegel, van zijn unieke eigenschappen tot de vele voordelen die hij biedt. Lees verder om erachter te komen waarom de Desso Desert jouw perfecte keuze is voor jouw kantoorvloer!

Tapijt speelt een essentiële rol in het creëren van een aangename en inspirerende werkomgeving. Het biedt niet alleen comfort onder onze voeten, maar kan ook geluidsoverlast verminderen en zelfs bijdragen aan betere luchtkwaliteit binnen gebouwen. De Desso Desert tapijttegel is speciaal ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen, met toegevoegde esthetische aantrekkingskracht.

Dus laten we dieper ingaan op wat de Desso Desert precies is en waarom het zo'n geweldige keuze is voor jouw kantoorruimte. Blijf lezen!

Wat is de Desso Desert en waarom is het ideaal voor kantooromgevingen?

De Desso Desert tapijttegel is een innovatieve vloerbedekking die speciaal is ontworpen voor kantooromgevingen. Maar wat maakt het zo ideaal? Laten we eens kijken naar de unieke eigenschappen van deze tapijttegel.

Ten eerste staat de Desso Desert bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. In een drukke kantoorruimte waar dagelijks honderden mensen lopen, is het belangrijk dat de vloerbedekking bestand is tegen intensief gebruik. Met de Desso Desert hoef je je geen zorgen te maken over snelle slijtage of beschadigingen - hij kan zelfs jarenlang meegaan zonder aan schoonheid in te boeten!

Daarnaast biedt de Desso Desert uitstekende akoestische eigenschappen. Geluidsoverlast kan een grote bron van afleiding en irritatie zijn op kantoren, maar met deze tapijttegels kun je geluidshinder verminderen. Het absorberende karakter van het materiaal helpt bij het dempen van geluidsgolven, waardoor een rustige en productieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Een ander voordeel van de Desso Desert is zijn modulaire ontwerp, wat betekent dat hij verkrijgbaar is in tegelformaat. Dit maakt installatie eenvoudig en flexibel, aangezien individuele tegels gemakkelijk kunnen worden vervangen als er schade optreedt of wanneer er behoefte is aan herinrichting.

Bovendien heeft de Desso Desert verschillende kleuropties die passen bij elke kantoorinrichting en stijlvoorkeur. Of je nu op zoek bent naar een neutrale kleur of een gedurfd patroon, deze tapijttegel kan aan jouw behoeften voldoen.

En tot slot is de Desso Desert ook nog eens milieuvriendelijk. De tapijttegel is gemaakt van gerecyclede materialen en is volledig recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is voor kantoren die zich willen inzetten voor groenere praktijken.

Kortom, de Desso Desert tapijttegel biedt duurzaamheid, akoestische voordelen, flexibiliteit en stijlvolle opties - allemaal belangrijke factoren voor kantooromgevingen. Het is dan ook geen verrassing dat deze vloerbedekking zeer geliefd is bij bedrijven over de hele wereld.

Offerte aanvragen

Wat is Desso Desert tapijttegel?

Desso Desert tapijttegel is een innovatieve vloerbedekking die speciaal is ontworpen voor kantooromgevingen. Het combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier, waardoor het de ideale keuze is voor moderne werkplekken.

Wat Desso Desert tapijttegel onderscheidt van andere soorten vloerbedekking, is het gebruik van duurzame materialen en geavanceerde technologieën. Deze tegels zijn gemaakt van gerecyclede vezels en worden geproduceerd met behulp van innovatieve productiemethoden. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijk product, maar ook voor een hoogwaardige kwaliteit die lang meegaat.

Eén van de voordelen van Desso Desert tapijttegel in een kantooromgeving is de geluiddempende eigenschap. Het absorbeert geluidsgolven effectief, waardoor het lawaai op de werkvloer wordt verminderd en bijdraagt aan een rustigere omgeving waarin medewerkers zich beter kunnen concentreren.

Daarnaast biedt Desso Desert tapijttegel ook ergonomische voordelen. De vele patronen en kleuropties maken het mogelijk om verschillende zones te creëren binnen dezelfde ruimte, wat kan helpen bij het organiseren van werkplekken volgens activiteiten of afdelingen.

Bovendien zijn deze tapijttegels zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn bestand tegen vuil en gemakkelijk schoon te maken dankzij hun vuilafstotende oppervlak. Dit vermindert de kosten en tijd die nodig zijn voor het onderhoud van de vloerbedekking, wat een groot voordeel is voor drukke kantoren.

Tot slot biedt Desso Desert tapijttegel ook een esthetisch voordeel. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om een unieke en aantrekkelijke vloer te creëren die past bij de huisstijl van het bedrijf.

Kortom, Desso Desert tapijttegel is een duurzame, geluiddempende, ergonomische en esthetisch aantrekkelijke keuze voor kantoorvloeren. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt door de vele voordelen die het biedt voor zowel werknemers als bedrijven.

Voordelen van het gebruik van Desso Desert in een kantooromgeving

De Desso Desert tapijttegel is de perfecte keuze voor kantooromgevingen vanwege de vele voordelen die het biedt. Ten eerste zorgt dit tapijt voor een comfortabele en gezellige sfeer in elke ruimte. Het zachte oppervlak is aangenaam om op te lopen en vermindert vermoeidheid bij langdurig staan of lopen.

Een ander groot voordeel van de Desso Desert tapijttegel is dat het geluid absorbeert, waardoor het lawaai in een drukke kantooromgeving wordt verminderd. Dit bevordert een rustige werkomgeving waarin medewerkers zich beter kunnen concentreren en productiever kunnen zijn.

Daarnaast heeft dit type tapijt ook uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, wat betekent dat het helpt om warmte vast te houden in de wintermaanden en koelte tijdens de zomermaanden. Hierdoor kan er bespaard worden op energiekosten doordat verwarmings- en airconditioningsystemen efficiënter kunnen werken.

Het gebruik van Desso Desert tapijttegels draagt ook bij aan een gezonde werkomgeving. Het materiaal is namelijk stofvrij en allergievriendelijk, waardoor allergieën of ademhalingsproblemen bij medewerkers tot een minimum worden beperkt.

Bovendien biedt deze tegel talloze ontwerpmogelijkheden met verschillende kleuropties beschikbaar die passen bij elke kantoorsfeer of interieurontwerpconcept. Of je nu gaat voor klassiek grijs of juist een opvallendere kleur, de Desso Desert tapijttegel kan aangepast worden aan elke stijl.

Tot slot is dit type tapijt ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal is sterk en bestand tegen slijtage, waardoor het geschikt is voor drukbezochte kantoren. Bovendien kunnen individuele tegels gemakkelijk vervangen worden in geval van beschadiging of vlekken, wat resulteert in lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

Al met al biedt de Desso Desert tapijttegel vele voordelen voor gebruik in een kantooromgeving, waaronder comfort, geluidsabsorptie, thermische isolatie, gezondheid, ontwerpmogelijkheden en duurzaamheid. Het is een uitstekende keuze voor elk kantoor dat op zoek is naar een veelzijdige en functionele vloerbedekkingsoptie.

Verschillende kleuropties en ontwerpmogelijkheden

Desso Desert tapijttegels bieden een breed scala aan kleuropties en ontwerpmogelijkheden, waardoor ze perfect passen bij elke kantooromgeving. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische uitstraling of juist wilt experimenteren met levendige kleuren en gedurfde patronen, Desso Desert heeft voor elk wat wils.

Deze tapijttegels zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale tinten zoals grijs, beige en bruin, die moeiteloos kunnen worden gecombineerd met andere interieurkleuren. Hierdoor kun je eenvoudig de gewenste sfeer creëren in jouw kantoorruimte. Daarnaast biedt Desso Desert ook opties voor meer gedurfde kleuren zoals blauw en groen, waarmee je een speelse en energieke uitstraling kunt geven aan jouw werkplek.

Naast de diverse kleurenopties zijn er ook ontwerpmogelijkheden beschikbaar om het uiterlijk van de ruimte verder te verbeteren. Met behulp van verschillende legpatronen, zoals visgraat of blokken, kun je unieke vloerontwerpen creëren die aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf.

Of het nu gaat om een strakke moderne look of juist om een warme en gezellige ambiance, Desso Desert tapijttegels bieden eindeloze mogelijkheden om jouw kantoorruimte te transformeren tot een inspirerende werkplek. Laat jouw creativiteit de vrije loop en breng leven in elke hoek van jouw kantoor met de veelzijdigheid van Desso Desert.

Offerte aanvragen

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van Desso Desert

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn steeds belangrijkere overwegingen bij het kiezen van materialen voor kantooromgevingen. Gelukkig voldoet de Desso Desert tapijttegel aan deze vereisten, waardoor het een ideale keuze is voor duurzame interieurontwerpen.

Een van de belangrijkste aspecten van de duurzaamheid van Desso Desert is dat het gemaakt is met gerecyclede materialen. Het tapijt bevat Econyl®, een innovatieve vezel die wordt verkregen uit geregenereerd nylonafval, zoals oude visnetten en ander afgedankt materiaal. Door gebruik te maken van dergelijke gerecyclede grondstoffen draagt ​​Desso Desert bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

Daarnaast heeft Desso ook aandacht besteed aan de productiemethode om ervoor te zorgen dat het zo milieuvriendelijk mogelijk is. Het merk heeft haar CO2-uitstoot verminderd door energie-efficiënte processen toe te passen en waar mogelijk gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Dit betekent dat u met Desso Desert niet alleen kunt genieten van een prachtig tapijt, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint.

Bovendien draagt ​​het ontwerp zelf bij aan de duurzaamheid doordat vuil minder snel zichtbaar is op dit type tapijt. Hierdoor blijft uw kantoor er langer schoon uitzien zonder veel onderhoud of reiniging nodig te hebben.

Al met al combineert Desso Desert dus prachtig design met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is een geweldige keuze voor kantoren die zich inzetten voor een groenere toekomst.

Onderhoud en schoonmaaktips voor Desso Desert tapijttegels

Onderhoud en schoonmaaktips voor Desso Desert tapijttegels

Het is belangrijk om je Desso Desert tapijttegels goed te onderhouden om hun uiterlijk en prestaties op lange termijn te behouden. Gelukkig zijn deze tapijttegels vrij eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Om dagelijkse vlekken en vuil te verwijderen, kun je het beste regelmatig stofzuigen. Dit helpt bij het verwijderen van los vuil en voorkomt dat dit dieper in de vezels doordringt. Gebruik een stofzuiger met een zachte borstel of een speciale tapijtborstel om beschadiging van de vezels te voorkomen.

Voor hardnekkige vlekken zoals koffie, wijn of vetvlekken, is het raadzaam direct actie te ondernemen. Dep de vlek voorzichtig met een schone witte doek of keukenpapier om overtollige vloeistof op te nemen. Vermijd wrijven, omdat dit de vlek kan verspreiden of dieper in het tapijt kan duwen. Gebruik vervolgens een mild reinigingsmiddel dat geschikt is voor tapijt om de resterende vlek weg te werken.

Als er morsingen plaatsvinden, probeer dan zo snel mogelijk actie te ondernemen door ze grondig schoon te maken met warm water en milde zeepoplossing. Zorg ervoor dat je na het reinigen alle zeepresten volledig verwijdert door grondig af ​​te spoelen met schoon water en het tapijt goed te laten drogen.

Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of bleekmiddel bij het schoonmaken van je tapijttegels, omdat dit de kleur kan aantasten en permanente schade kan veroorzaken.

Om ervoor te zorgen dat je Desso Desert tapijttegels er als nieuw blijven uitzien, is het ook belangrijk om regelmatig professionele tapijtreiniging uit te voeren. Dit helpt bij het verwijderen van diepere vuil- en vlekkenopbouw en zorgt ervoor dat je tapijt er op zijn best uitziet.

Ten slotte is het belangrijk om voorzichtig te zijn met scherpe voorwerpen zoals naaldhakken op je tapijttegels, omdat deze de vezels kunnen beschadigen. Plaats ook viltkussentjes onder meubelpoten om eventuele indrukken in de vezels te voorkomen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je Desso Desert tapijttegels er jarenlang mooi uitzien en hun prestaties behouden.

Alternatieven voor Desso Desert

Alternatieven voor Desso Desert

Hoewel Desso Desert tapijttegels een uitstekende keuze zijn voor kantooromgevingen, zijn er ook andere opties beschikbaar die u kunt overwegen. Hier zijn enkele alternatieven om te verkennen:

  1. Desso Essence: Als u op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, is Desso Essence misschien iets voor u. Deze tapijttegel biedt nog steeds de duurzaamheid en stijl waar Desso bekend om staat, maar tegen een lagere prijs.
  2. Desso Grezzo: Is een robuuste tapijttegel, onregelmatige weefsel vormt een ongetemde, strakke textuur en voegt diepte en natuurlijke beweging toe aan grotere ruimtes.
  3. Desso Airmaster: is een innovatieve tapijttegel die fijnstof uit de lucht kan verwijderen.Bij het selecteren van het juiste tapijt voor uw kantooromgeving is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals duurzaamheid, designopties en onderhoudsgemak of neem contact met ons op voor advies.

Kortom, als u op zoek bent naar een tapijttegel die ideaal is voor kantooromgevingen, biedt Desso een breed scala aan opties. Vergeet niet om ook andere merken en collecties te verkennen om de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden.

Home >>Desso Desert ideaal tapijttegel voor kantooromg...

Wij helpen u graag verder neem contact op