+31 (0)33-456 21 50

Desso Grezzo Bloom & Vivid

19-09-2023

Desso Grezzo Bloom & Vivid

DESSO Grezzo Bloom en DESSO Grezzo Vived zijn ontworpen met inspiratie van de organische schoonheid van natuurlijke structuren en rijke pigmenten uit de natuur. Deze collecties bieden een fascinerende combinatie van kleuren die uniek is en een diepere betekenis heeft. Het resultaat is een combinatie van stijl en authenticiteit.

De Grezzo Vivid tapijttegels brengen het herstellende karakter van de natuur naar binnen, waardoor een gevoel van rustgevende energie wordt opgeroepen.

De schoonheid van de natuur wordt naar voren gebracht door robuuste texturen, ingewikkelde patronen en levendige tinten die zo oprecht mogelijk zijn.

Natuursteen is perfect als je karakter en diepte wilt toevoegen aan een grote ruimte, of om een prachtige uitstraling te creëren in kleinere ruimtes. Elke tegel is uniek, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.


Desso Grezzo Bloom

Desso Grezzo Bloom verspreidt de aantrekkelijke schoonheid van mos en korstmos over beton en steen.

Het ruige, onregelmatige weefsel vormt een oneffen, door rotsen geribbelde textuur die diepte en levendigheid toevoegt aan elke ruimte. De gedempte neutrale tinten maken het tot een perfecte oplossing om de natuur binnen te halen in uw interieur.

 

 

Grezzo Bloom

 

 

 

 


DESSO Grezzo Vivid

Desso Grezzo Vivid heeft net zo veel energie als zijn voorganger Bloom, met een kleurenpalet dat perfect bij elkaar past en ontwerpen geïnspireerd door de natuur. Echter, waar Bloom de Grezzo-collectie verzacht, voegt Vivid definitie en stijlvolle accenten toe aan vloeren en geeft het een verfijnde afwerking in verschillende werkruimtes.

  Desso Grezzo Vivid


Belangrijkste eigenschappen Desso Grezzo Bloom & Vivid

  • CO2-voetafdruk: 5,37 kg CO2/m²
  • Gerecycleerde materialen: 46,3 %
  • EcoBase tapijtrug - bekroond met een gouden Cradle to Cradle® certificering
  • Grezzo Bloom is 100 % recycleerbaar

Onze circulaire benadering van tapijttegels stelt ons in staat de uitstoot van  van broeikasgassen zoals kooldioxide, een belangrijke oorzaak van de opwarming van de aarde. opwarming van de aarde.
De enige fabrikant van tapijttegels met een gesloten kringloopsysteem, beperken we het gebruik van nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten en vermijden we 
en vermijden we veelgebruikte koolstofuitstotende opties zoals verbranding en storten aan het einde van de levensduur van een product. Dit gesloten kringloopsysteem zorgt ervoor dat onze tegels een indrukwekkend lage circulaire koolstofvoetafdruk hebben - een voetafdruk die we die we voortdurend verder proberen te verkleinen.

 

Home >>Desso Grezzo Bloom & Vivid

Wij helpen u graag verder neem contact op