+31 (0)33-456 21 50

IVC Pattern biedt de ideale oplossing voor dynamische omgevingen.

06-09-2023

IVC Pattern biedt de ideale oplossing voor dynamische omgevingen.

IVC Pattern biedt de ideale oplossing voor dynamische omgevingen.

Pattern Tapijttegels biedt een handige oplossing voor het creëren van een werkruimte die gebaseerd is op structuur, zekerheid of flexibiliteit. Vanuit hun passie voor mensen en milieuontwikkeling hebben ze 's werelds eerste koolstofnegatieve tapijtgaren gemaakt, in 16 kleuren variërend van sterk commerciële tinten tot pastelachtige nuances. Of je nu zoekt naar meer structuur, evenwicht of vrijheid; breng je werkplek naar het volgende niveau met de gestructureerde lussen van Pattern.

IVC Pattern collectie bevat 3 kwaliteiten duurzame tapijttegels elk met 16 kleuren.


Pattern collectie weerspiegelt de diversiteit van ervaringen.

De IVC Pattern collectie is speciaal ontworpen voor kantoren en hotels die streven naar een professionele, flexibele werkomgeving. Deze tapijttegels weerspiegelen de diversiteit van ervaringen en bieden u de mogelijkheid om uw werkplek op uw eigen manier in te richten.

Met onze drie unieke ontwerpen halen wij inspiratie uit persoonlijke verhalen en verschillende manieren van werken. Elk tapijttegelontwerp vertelt zijn eigen verhaal en creëert een sfeer waarin ieders welzijn centraal staat.

Of u nu behoefte heeft aan een rustige ruimte om geconcentreerd te kunnen werken of juist een dynamische omgeving wenst waar samenwerking wordt gestimuleerd, onze IVC Pattern collectie biedt de juiste oplossing. De hoogwaardige materialen zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor comfort tijdens het gebruik.

Creëer met de IVC Pattern collectie een werkplek die niet alleen functioneel is, maar ook aansluit bij uw stijl en waarden. Ontdek de kracht van diversiteit in ervaringen met onze innovatieve tapijttegelontwerpen.


Designs in de collectie Pattern

IVC Balanced

Met IVC Balanced creëer je een werkomgeving die orde, structuur en ritme uitstraalt. Balans biedt de kracht van routine en regelmaat, wat mensen helpt een gevoel te krijgen dat hun werkleven in evenwicht is. De stijl van Balanced benadrukt je persoonlijkheid en versterkt je zoektocht naar rust en orde in je werk.

Ontdek IVC Balanced 

 


 

IVC TailoredInterieurvoorbeeld - kantoorvloer - Pattern tapijttegels van IVC Commercial - Tailored

Embrace de Flexibiliteit van Control. Tailored biedt een aanpasbare en dynamische manier voor zelfcontrolerend werken. Stimulerende persoonlijkheden met de flexibiliteit om soepel te schakelen tussen taken en samenwerking, met mogelijkheden om vrijheid te vinden in afwisselende werkpatronen, neemt Tailored het terrein in tussen twee uitersten in het spectrum.

Ontdek IVC Tailored

 


Interieurvoorbeeld - kantoorvloer - Pattern tapijttegels van IVC Commercial - UnchainedIVC Unchained

Laat je inspireren door het vrije patroon van Unchained. Het representeert persoonlijkheden die het meeste waarde hechten aan hun eigen vrijheid - nomaden die leven en werken overal. Met zijn vloeiende, expressieve stijl voegt dit patroon levendige texturen toe aan elke omgeving en is verkrijgbaar in alle 16 kleuren.

Ontdek de Unchained

 

 


Thrive® materiaal is uniek! Het wordt verklaard als 's werelds eerste koolstofnegatieve garen.

Steeds meer collecties van IVC tapijttegels worden gemaakt met Thrive® matter, het eerste koolstofnegatieve nylongaren ter wereld. Omdat het meer CO2 uit de atmosfeer haalt dan het uitstoot, is de uitstoot lager dan van elk ander in de massa geverfd nylon.

Het garen wordt gemaakt met een zeer lage productievoetafdruk, 90% bestaande uit gerecycleerd materiaal en is door een onafhankelijke partij gecertificeerd voor 1,45 kg koolstofuitstoot per 1kg product. Om deze al lage cijfers verder te reduceren werkt Carbonfund samen met ons aan projecten voor bosbehoud en herbebossing over de hele wereld.

Home >>IVC Pattern biedt de ideale oplossing voor dyna...

Wij helpen u graag verder neem contact op