+31 (0)33-456 21 50

Tapijt reinigen met Smart Care Trio

28-09-2018

Tapijt reinigen met Smart Care Trio

Deskundig onderhoud van uw tapijt is een investering die zichzelf terugverdient: het tapijt blijft langer mooi en vervanging kan worden uitgesteld. Dat bespaart veel geld en ongemak.

Specialistische reiniging

Om projecttapijt mooi en schoon te houden is alleen stofzuigen niet voldoende. Met periodiek een specialistische reiniging van uw tapijt blijft het representatief en verlengt u de levensduur.

Projectvloeren Specialist adviseert om gemiddeld eens per vijf jaar een intensieve basisreiniging uit te voeren. En 1 tot 2 keer per jaar uw tapijt specialistisch te onderhouden. Hiervoor kan Projectvloeren Specialist een op maat gemaakt onderhoudsplan opstellen.

Smart Care Trio

Uw vloer is misschien wel een van de duurste – en intensiefst gebruikte – onderdelen van uw interieur. De uitstraling van uw vloer heeft veel invloed op de eerste indruk van uw bezoeker. Daarom is het belangrijk om periodiek onderhoud te laten plegen. Zo ziet uw vloer er niet alleen altijd goed uit, maar voorkomt u bovendien hoge kosten op de lange termijn.

Bij Encapsulation wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. We zijn in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen, waardoor we binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe kunnen passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen door het reguliere schoonmaakbedrijf

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van de Smart Care Trio methode:

  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • Water- en energiebesparend
  • Geschikt voor bedrijven die 24/7 geopend zijn
  • Green Seal gecertificeerd
  • Geen geur- en geluidsoverlast
  • Laat geen plakkerig residu achter in het tapijt
  • Voorgeschreven en geadviseerd door alle gerenommeerde tapijtfabrikanten
  • Verlengt de levensduur van het tapijt aanzienlijk
  • Past binnen de circulaire economie wat het recyclen van tapijt mogelijk maakt
  • Naast het normale onderhoud tevens geschikt voor dieptereiniging

Smart Care Trio Carpet Cleaning System


Meer weten over Smart Care Trio?

Wilt u meer weten over Smart Care Trio of wilt u de werking van Encapsulation met eigen ogen ervaren tijdens een demonstratie op uw locatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of bel +31 (0)33-456 21 50

 

Home >>Tapijt reinigen met Smart Care Trio

Wij helpen u graag verder neem contact op